Sakarya Şehidini Gözyaşlarıyla Uğurladı - Son Dakika
Güncel

Sakarya Şehidini Gözyaşlarıyla Uğurladı

Sakarya Şehidini Gözyaşlarıyla Uğurladı

Sakarya 125.şehidini gözyaşları arasında uğurladı.

28.06.2012 15:44

Sakarya 125. şehidini gözyaşları arasında uğurladı. Siirt'in Eruh ilçesinde terör örgütü mensuplarının pususu sonucu şehit olan Mehmet Kıran da Sakarya'da toprağa verildi.

Sakarya'nın Söğütlü ilçesinden 7.5 ay önce askere uğurlanan ve önceki gün Siirt'in Eruh ilçesinde bölücü terör örgütü mensupları ile girdiği çatışmada şehit düşen Piyade Er Mehmet Kıran'ın cenazesi ilk olarak Söğütlü Gündoğan Mahallesindeki baba evine getirildi. Şehit Er, daha sonra cenaze namazının kılınacağı Söğütlü Orta Camiine götürüldü.

Şehit Er Kınay'ın cenazesine Ege Ordu Komutanı Orgeneral Abdullah Atay, Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Sakarya Garnizon Komutanı Orgeneral Orhan Çınar, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Davut Kavranoğlu, MHP Genel Başkan Yardımcısı Münir Kutluata, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Hasan Ali Çelik, Ali İhsan Yavuz, İlçe Belediye Başkanları, siyasi parti il başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehidin annesi Rahime Kıran ve babası Mehmet Kıran cenaze töreninde güçlükle ayakta durdu. Şehidin kardeşi olan ve Kandıra Cezaevinde tutuklu bulunan Muhammet Kıran da verilen özel izinle kardeşinin cenazesine katıldı.

Baba Mehmet Kıran kendisine taziye dileyen Sakarya Valisine, "Bu analar babalar hep ağlayacak mı? Ben oğlumu nasıl gönderdim bakın nasıl geldi. Bunların derdi ne? diye sordu.

Binlerce Sakaryalının son yolculuğuna uğurladığı şehit Mehmet Kıran'ın cenazesi, öğle namazını müteakiben Söğütlü Orta Camii'nde kılınan cenaze namazından sonra Söğütlü Mezarlığına defnedildi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sakarya Şehidini Gözyaşlarıyla Uğurladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement