Saldırıya Uğrayan Emniyet Müdürlüğü'nün İçi Görüntülendi! Görgü Tanığı Dehşeti Anlattı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Saldırıya Uğrayan Emniyet Müdürlüğü'nün İçi Görüntülendi! Görgü Tanığı Dehşeti Anlattı

Saldırıya Uğrayan Emniyet Müdürlüğü\'nün İçi Görüntülendi! Görgü Tanığı Dehşeti Anlattı
18.08.2016 10:41  Güncelleme: 12:24

Elazığ'da bombalı saldırıya hedef olan Emniyet Müdürlüğü'nün içinden ilk görüntüler geldi. Görgü tanığı, "Hareket halindeki araç infilak etti, can kaybı yüksek" dedi.

Elazığ bu sabah şiddetli bir patlama sesiyle sarsıldı. Malatya yolu üzerindeki, Sürsürü Mahallesi Çayda Çıra Kavşağı'nda bulunan Elazığ Emniyet Müdürlüğü'ne saat 09.20'de bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Saldırıda 3 polis şehit oldu, 170 kişi yaralandı.

Patlamanın hemen ardından bina içine yardıma gidenler o anları anbean kaydetti. Binaya girdikleri sırada tekbir getirerek "kimse var mı" diye seslenen vatandaşlar yardım için odaları tek tek gezdi.

GÖRGÜ TANIĞI: HAREKET HALİNDEKİ ARAÇ İNFİLAK ETTİ

CNN Türk televizyonuna konuşan ve gazeteci olduğunu söyleyen görgü tanığı Mustafa Çelik, saldırının hareket halindeki bir aracın Elazığ Emniyet Müdürlüğü önünde infilak ettirilmesi sonucu gerçekleştirildiğini belirtti. Çok sayıda ölü olduğunu ve gerçek rakamların açıklanmadığını öne süren Çelik, patlamayı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin de dört gündür arandığını iddia etti.






Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Saldırıya Uğrayan Emniyet Müdürlüğü'nün İçi Görüntülendi! Görgü Tanığı Dehşeti Anlattı - Son Dakika


Advertisement