"Samanyolu" Eşliğinde Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

"Samanyolu" Eşliğinde Uğurlandı

"Samanyolu" Eşliğinde Uğurlandı

Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren sanatçı Berkant Akgürgen, İstanbul'da toprağa verildi.

03.10.2012 15:57  Güncelleme: 16:49

Tedavi gördüğü hastanede 74 yaşında vefat eden Türk pop müziği sanatçısı Berkant Akgürgen için Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda tören düzenlendi. Törene Berkant'ın yakınları ve sanatçı dostları katıldı.

Sanatçı Berkant'ı son yolculuğunda sanatçı dostları yalnız bırakmadı. Sanatçı için ilk tören Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda düzenlendi. Buradaki törene Berkant'ın eşi Engin Akgürgen, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve sanatçılardan Selami Şahin, Selçuk Ural, Ali Rıza Binboğa, Sezen Cumhur Önal gibi tanınmış isimler katıldı. Törende basın mensuplarının sorulara cevaplayan Ali Rıza Binboğa, Berkant'ın iyi bir yorumcu olduğunu ifade etti. Selçuk Ural ise Berkant ile konserler verdiklerini hatırlattıktan sonra, "Hayatı boyunca şarkı söyledi, hiç kimseyi kırmadı dünya beyefendisi insandı." dedi. Berkant'ın eşi Engin Akgürgen ise, "Onunla her zaman iftihar ettim, onun adını yaşatacağım. En son, 'Seni seviyorum' demişti en son lafı. Çok yoğun duygular içindeyim." şeklinde konuştu.

Törende Berkant hakkında hazırlanan sinevizyon gösterisi izletildi. Daha sonra sanatçının dostları söz alarak onun hakkında düşüncelerini açıkladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 'Samanyolu' Eşliğinde Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement