Şampiyon Kayserispor'un Kaptanı Abdullah Durak: "Gemiyi Yeniden Süper Lig Limanına Yanaştırdık" - Son Dakika
Güncel

Şampiyon Kayserispor'un Kaptanı Abdullah Durak: "Gemiyi Yeniden Süper Lig Limanına Yanaştırdık"

Şampiyon Kayserispor\'un Kaptanı Abdullah Durak: "Gemiyi Yeniden Süper Lig Limanına Yanaştırdık"

(özel) Şampiyon Kayserispor'un kaptanı Abdullah Durak: "Gemiyi yeniden süper lig limanına yanaştırdık" "En büyük rakibimiz stresti, maç öncesi gecelerde uyuyamadık" Oktay ENSARİ, Kayseri-DHA Kayserispor Kaptanı Abdullah Durak, teknik kadro ve arkadaşlarının elbirliğiyle geçen sezon karaya oturup PTT 1.lige düşen sarı kırmızılı gemiyi kurtarıp, yeniden Süper lig denizine döndürdüklerini söyledi.

08.05.2015 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

(özel) Şampiyon Kayserispor'un kaptanı Abdullah Durak: "Gemiyi yeniden süper lig limanına yanaştırdık"

"En büyük rakibimiz stresti, maç öncesi gecelerde uyuyamadık"

Oktay ENSARİ, Kayseri-DHA

Kayserispor Kaptanı Abdullah Durak, teknik kadro ve arkadaşlarının elbirliğiyle geçen sezon karaya oturup PTT 1.lige düşen sarı kırmızılı gemiyi kurtarıp, yeniden Süper lig denizine döndürdüklerini söyledi. Durak, rakiplerinden çok stresle mücadele ettiklerini söyledi

Sarı kırmızılı takımda bu sezon 10.yılını geçiren ve PAF takımından profesyonel takım kaptanlığına kadar yükselen Abdullah Durak, PTT 1.liginde çok acılar çektiklerini, bazı maçlara stres yüzünden uykusuz çıktığını söyledi. Kaptan Abdullah Durak yeniden Süper lige dönüşle ilgili yaşadıklarını DHA'ya şöyle anlattı:

"UYKUSUZ ÇOK GECELER GEÇİRDİK"

"Geçen sene küme düştük ve bu bir yıllık süreçte çok acılar çektik. Hem kulüp personeli hem yeni gelen arkadaşlar, o yüzden unutmak, bir daha yaşamamak istediğimiz bir sezon oldu. Kayseri'ye ve halkının bu takıma çok ihtiyacı var bunu biliyoruz. Bizim de onlara çok ihtiyacımız var. O yüzden bu sene omuzlarımızdaki yük çok fazlaydı. Ben bunu her maça çıkarken hissettim. Arkadaşlarımda da bunu gördüm. O stresle başa çıkmak kolay değil ve kötü oynamamızın asıl sebebi buydu. Bu stresle başa çıkmak çok kolay değildi. Bunu 3 büyüklerde ve Avrupa'daki takımlarda da görüyoruz. Stres adamı adeta öldürüyor. Örneğin, ilk maçımız Orduspor'laydı. Maçtan önce stresten uyuyamamıştım. Yenemezsek, şampiyon olamazsak gibi düşünceler yüzünden bu seneki yükümüz çok fazlaydı. O yüzden, rakiplerimizden çok stresle baş ettik."

"GEÇEN SEZON KARAYA OTURAN KAYSERİSPOR GEMİSİNİ YENİDEN SÜPER LİGE YÜZDÜRDÜK"

"Geçen sezon karaya oturan Kayserispor gemisini yeniden Süper lige yüzdürdük" diyen ve süper lig limanında sürekli olarak kalmak istediklerini söyleyen Kaptan şöyle devam etti:

"Bu sene şampiyon olamasaydık, Kayserispor adına bir felaket olabilirdi. Zor bir seneydi ve geriye dönüp bakınca hiçbir şey hatırlamıyorum. Dışarıdan çok kolay gibi görünebilir, çok kolay yenerler diye düşünebilirler ama ben Bolu maçı öncesi yemin ederim uyuyamamıştım. Şükürler olsun ki, şampiyon olduk ve hem kendimizi hem teknik kadromuzu hem de yöneticilerimizi, kulüp çalışanlarımızı ağır bir yükten ve sorumluluktan kurtardık. "

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şampiyon Kayserispor'un Kaptanı Abdullah Durak: 'Gemiyi Yeniden Süper Lig Limanına Yanaştırdık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement