Samsun - Ekgşehit Uzman Çavuş Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Samsun - Ekgşehit Uzman Çavuş Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi

Samsun - Ekgşehit Uzman Çavuş Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi

İstanbul Halkalı'da Askeri Servis Otobüsüne Düzenlenen Bomba Saldırı Sonucunda Ağır Şekilde Yaralanan ve Tedavi Gördüğü Hastanede Hayatını Kaybeden Uzman Çavuş Mehmet Boşnak (37) Memleketi Olan Samsun'un Bafra İlçesi'nde Düzenlenen Törenin Ardından Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi. Cenazeye Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak'ta Katıldı. Bafra Belediyesine Ait Bildbordlara İse, "bir Ölür Bin Doğarız" Yazılı Şehidin Fotoğrafları Asıldı. Eşi Emel Boşnak (33) ile Çocukları Berkay (12) ve Begüm (9) Babalarının Tabutuna Sarılarak Gözyaşı Döktü.

28.06.2010 19:20

İSTANBUL Halkalı'da askeri servis otobüsüne düzenlenen bomba saldırı sonucunda ağır şekilde yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Uzman Çavuş Mehmet Boşnak (37) memleketi olan Samsun'un Bafra İlçesi'nde düzenlenen törenin ardından gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenazeye Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak'ta katıldı. Bafra Belediyesine ait bildbordlara ise, "Bir ölür Bin doğarız" yazılı şehidin fotoğrafları asıldı. Eşi Emel Boşnak (33) ile çocukları Berkay (12) ve Begüm (9) babalarının tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.

Halkalı'da askeri servis otobüsüne düzenlenen bomba saldırı sonucunda ağır şekilde yaralanan ve tedavi gördüğü Bakırköy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşam mücadelesi kaybederek şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Boşnak için memleketi olan Samsun'un Bafra İlçesi'nde tören düzenlendi. İlçe Devlet Hastanesi morgundan alınan şehidin naaşı önce Gaziosmanpaşa Mahallesi'ndeki baba evine getirildi. Burada yağmur altında yapılan törende üzerinde şehidin fotoğrafının bulunduğu tişörtler giyen Emel Boşnak ile çocukları Berkay ve Begüm babalarının tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Anne Hatun Boşnak ise, "Ceylan gözlüm nereye gidiyorsun" diyerek ağladı. Burada toplanan kalabalık şehidin cenazesinin Site Camisine götürülüşü sırasında terör örgütüne lanetler yağdırıp, "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Şehidim hakkını helal et bize" diye bağırarak slogan attı. Daha sonra cenaze camiye götürüldü. Burada yapılan törene Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak, AK Parti Milletvekilleri Ahmet Yeni ve Birnur Şahinoğlu, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Jandarma Genel Komutanlığı'ndan Korgeneral Fikret Demirtaş, Samsun Garnizon Komutanı Tümgeneral Ömer Bayraklı ile yaklaşık 10 bin kişi katıldı. Tören öncesinde Bakan Özak, şehidin eşi Emel Boşnak ile ağabeyi Tuncay Boşnak'ın yanına giderek taziyede bulundu. Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra şehidin cenazesi top arabasına konularak Asri Mezarlığa götürülerek burada bulunan şehitlikte toprağa verildi.

Öte yandan Uzman Çavuş Mehmet Boşnak'ın evi ile sokağı Türk bayraklarıyla donatılırken, belediye ait bildbordlara, "Milletimizin başı sağolsun. Bir ölür bin doğarız" yazılı şehidin fotoğraflarıyla süslendi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsun - Ekgşehit Uzman Çavuş Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement