Sanal AVM'de İlk Mağazalarını Açtılar! - Son Dakika
Güncel

Sanal AVM'de İlk Mağazalarını Açtılar!

Sanal AVM\'de İlk Mağazalarını Açtılar!

Türkiye'nin ilk sanal AVM'si avmmall.com bünyesine kattığı yeni markalarla hızlı büyümesine devam ediyor.

23.10.2012 08:16

Gerçek AVM'de değil, sanal AVM'de ilk mağazalarını açtılar!

Climber, Zoopa!, EST 1923 ve Perfume Jewels ilk mağazalarını avmmall.com'da açtı.

Sadece sezon ürünlerini tüketiciyle buluşturan avmmall.com e-ticaret sitesi tüketicileri yeni markalarla buluşturuyor. Başta Rusya, Doğu Avrupa, Ortadoğu, Avrasya ülkeleri olmak üzere 30 ülkede mağazası bulunan tekstil markası Climber, Türkiye'de ilk defa avmmall.com'da mağazasını açmayı tercih etti.

Erkeklere ve kadınlara özel olarak tasarlanan 4 farklı kategoride birbirinden hoş kokulu 25 farklı çeşidiyle Perfume Jewels Eau de Parfum, Duş Jeli, Vücut Losyonu ve Vücut Spreyi ürünlerini avmmall.com'da satışa sunuyor.

Eyüp Sabri Tuncer'in "natural creativity" konsepti çerçevesinde sunduğu ve bir dünya markası olma hayali ile tasarladığı markası EST 1923'e ait mağazasında ise Reed Diffuser, Eau de Cologne, Organik Zeytinyağlı Sıvı Sabun, Eau de Toilette, Losyon ve Sıvı Sabun'dan oluşan EST 1923 Verbena with Citrus Özel Kişisel Bakım Serisi gibi ürünler satışa sunuluyor.

Avmmall.com, zamanı kısıtlı, trafikten kurtulmak isteyen, sadece markaların mağazalarının güncel vitrinlerini ve sezon ürünlerini görmek isteyen yediden yetmişe herkesin buluşma noktası oluyor. 7 gün 24 saat 81 ilde açık olan avmmall.com'dan, AVM'si olmayan ve mağazaların şubelerinin olmadığı illerdeki tüketiciler de yararlanıyor.

Avmmall.com e-ticaret sitesinde; Lacoste, Chic Frog, Thanx Co, Silk&Cashmere, Gaia&Gino, Swatch, Matraş, Agatha, Camper, Lush, Pırlant, Shoes&More, Hiref, Altınbaş, Cemil Elmas, HomeStore, Stella, Taymum, Faik Sönmez, Baby2go, Herry, Kifidis, Coquet, Max Style, NG Style, Sony, Sinbo, Derin, Casper, Techno by Avmmall, Süvari, Sarraf by Avmmall, Original Penguin, Home Sweet Home, Ramsey, Emsan, Karaca, Gift Box, Global Warehouse, Konyalı Saat, Forelli, Suwen, Süspüs, Güçlü Optik, Şişli Optik, Aryıldız, Blue House, Bosart, Nespresso, Kahve Dünyası, KFC, Pizza Hut, KVK, Akbank, Vip Turizm ve Zuhal Müzik bulunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sanal AVM'de İlk Mağazalarını Açtılar! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement