Şanlıurfa - İşte Mucize Adam Feci Kazada Çamurluk İle Lastik Arasında Sıkışıp Hayatta Kalan İranlı, Yaşadığına İnanamıyor - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa - İşte Mucize Adam Feci Kazada Çamurluk İle Lastik Arasında Sıkışıp Hayatta Kalan İranlı, Yaşadığına İnanamıyor

Şanlıurfa - İşte Mucize Adam 
Feci Kazada Çamurluk İle Lastik Arasında Sıkışıp Hayatta Kalan İranlı, Yaşadığına İnanamıyor

Şanlıurfa'da, Dün Sabaha Karşı Aşırı Hız Nedeniyle Kontrolden Çıkıp Taklalar Atarak Fıstık Tarlasına Uçan Otobüsün Çamurluk ile Lastik Arasında Sıkışarak Kurtulan ve Çekilen Fotoğrafı ile Hayatta Kalması 'mucize' Olarak Yorumlanan 47 Yaşındaki İranlı Musa İsazade Yaşadığına Halen İnanamıyor. 3 Kişinin Ölüp, 50 Kişinin Yaralandığı Kazanın Ardından Hastanede Tedavisine Devam Edilen ve Genel Sağlık Durumu İyi Olan İranlı İsazade, "kaza Çok Feciydi. Oraya Nasıl Girdim, Hayatta Nasıl Kaldım, Halen İnanamıyorum" Dedi.şanlıurfa'da Dün Yaşanan Korkunç Kazada, Çamurlukla Lastik Arasına Sıkışan ve Fotoğrafı ile Herkesin Yaşamasına Hayret Ettiği İsazade, 3 Kişinin Öldüğü Kazayı Küçük Sıyrıklarla Atlatmış Olmanın Buruk Sevincini Yaşıyor. Suriye'de Bulunan Hz. Zeynep Türbesine Gitmek İçin Eşi Fatime ile Birlikte Yola Çıktıklarını Söyleyen ve Türkçe Konuşabilen 47 Yaşındaki Musa İsazade, "yolda Uyuyordum. Bir Anda Büyük Bir Gürültü Oldu ve Kaza Meydana Geldi" Dedi.

28.09.2010 15:50

ŞANLIURFA'da, dün sabaha karşı aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkıp taklalar atarak fıstık tarlasına uçan otobüsün çamurluk ile lastik arasında sıkışarak kurtulan ve çekilen fotoğrafı ile hayatta kalması 'Mucize' olarak yorumlanan 47 yaşındaki İranlı Musa İsazade yaşadığına halen inanamıyor. 3 kişinin ölüp, 50 kişinin yaralandığı kazanın ardından hastanede tedavisine devam edilen ve genel sağlık durumu iyi olan İranlı İsazade, "Kaza çok feciydi. Oraya nasıl girdim, hayatta nasıl kaldım, halen inanamıyorum" dedi. Şanlıurfa'da dün yaşanan korkunç kazada, çamurlukla lastik arasına sıkışan ve fotoğrafı ile herkesin yaşamasına hayret ettiği İsazade, 3 kişinin öldüğü kazayı küçük sıyrıklarla atlatmış olmanın buruk sevincini yaşıyor. Suriye'de bulunan Hz. Zeynep türbesine gitmek için eşi Fatime ile birlikte yola çıktıklarını söyleyen ve Türkçe konuşabilen 47 yaşındaki Musa İsazade, "Yolda uyuyordum. Bir anda büyük bir gürültü oldu ve kaza meydana geldi" dedi.

Kurtarılmasının ardından getirildiği Harran Üniversitesi Göz Hastalıkları servisinde tedavisine devam edilen İsazade, kaza anını ve mucize kurtuluşunu şöyle anlattı:

"Bir anda takla attık ve büyük bir gürültü oldu. Bu sırada her şey üst üste düşmeye ve insanlar acı içerisinde bağırıp yardım çığlıkları atmaya başladı. O sırada ben nasıl lastik ile çamurluk arasına girdim hatırlamıyorum. Ters dönen otobüsün içersinde bir ışık gördüm. Başımı çıkardığım sırada kaza yerinde bulunan polis ve görevliler beni fark edip, çamurluk ile lastiğin arasından çıkardılar. O feci kazadan nasıl kurtuldum, halen nasıl yaşıyorum inanamıyorum. Şu an durumum çok iyi, bana burada iyi bakıyorlar. Eşimin ise başka hastanede tedavi edildiğini ve durumunun iyi olduğunu öğrendim, Bizimle yakından ilgilenen hekimlere teşekkür ediyorum."

Mucize kurtuluşu ile ilgi odağı olan İsazade ile yakından ilgilenen Harran Üniversitesi Acil Tıp Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Özgür Söğüt ise, hastanın genel sağlık durumunun iyi olduğunu, sadece göz ve kafa dokusunda yumuşak doku zedelenmesi olduğunu ifade etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa - İşte Mucize Adam Feci Kazada Çamurluk İle Lastik Arasında Sıkışıp Hayatta Kalan İranlı, Yaşadığına İnanamıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement