Şanlıurfa'yı Sel Aldı: 3 Ölü - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'yı Sel Aldı: 3 Ölü

Şanlıurfa\'yı Sel Aldı: 3 Ölü

Trakya, Gaziantep ve Adıyaman'ın ardından bu kez de Şanlıurfa'yı sel vurdu! Yüzlerce araç yolda kaldı.

26.10.2012 18:00  Güncelleme: 09:15

Şanlıurfa'da sel suları nedeniyle Şanlıurfa Akçakale karayolu ulaşıma kapandı, yüzlerce araç yolda kaldı. Selde ölenlerin sayısı 3'e çıktı.

Kent merkezinde de sel suları yolların kapanmasına neden oldu. Yer yer yarım metreyi bulan sel suları nedeniyle araçlar yollarda kaldı. Sürücüler ve araçlarda bulunanlar kendi çabalarıyla çıkıp güvenli noktalara gitti.

BOZOVA'DA SEL CAN ALDI

Şanlıurfa'da selde ölenlerin sayısı Bozova İlçesi'nde 20 yaşındaki Rahime Aslan'ın cesedinin bulunmasıyla 3'e çıktı.

Bozova İlçesi'nde dün akşam selde sürüklenen minibüste 62 yaşındaki Milaha Aslan ile Rahime Aslan kayboldu. Bir saat sonra Meliha Aslan'ın cesedi bulundu. Arama çalışmaları gece boyu devam etti ve bu sabah da Rahime Aslan'ın cesedine de ulaşıldı.

Şanlıurfa'nın Harran İlçesi'nde de bir gün önce otomobili sele kapılan Ahmet Çakır yaşamını yitirmişti.

KÖY SULAR ALTINDA KALDI

Bozova ilçesine bağlı Sinekli köyünü etkisi altına alan yağışta, köy tamamen sular altında kaldı. Adeta ada görünümünü alan köyde, nişan törenine gitmek için yola çıkan 4 kişinin bulunduğu bir minibüs sel sularına kapıldı.

Bozova Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu olay yerine gelerek yapılan arama çalışmalarını inceledi. Arusoğlu, birkaç köyde etkili olan sel nedeniyle çalışma araçlarının yetersiz kaldığını ifade etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'yı Sel Aldı: 3 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement