Şanlıurfaspor Başladığı Gibi Bitirdi - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfaspor Başladığı Gibi Bitirdi

Şanlıurfaspor Başladığı Gibi Bitirdi

'Büyük Ankara' Turnuvasında Yeni Malatyaspor ile karşılaşan Şanlıurfaspor, 1. dakikada Volkan Okumak'ın attığı gol ile sahadan 1-0 galip ayrıldı.

18.08.2014 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfaspor sahaya Fevzi, Veli, Hüseyin, Ekrem Dağ, Hüsnü, Onur Kolay, Şenol, Youssef, Serdar, Volkan, Marius ilk 11'i ile başladı.

Coşkun Özarı ve Selçuk Yula anısına Şekerspor tarafından organize edilen Turnuvanın ikinci maçında Polatlı İlçe Stadı'nda Yeni Malatyaspor ile karşılaşan sarı yeşilliler, sahada Karabükspor maçının yorgunluğunu hissetmesine rağmen galip ayrılarak finale yükseldi.

Karşılaşmanın hemen başında kaleci ile karşı karşıya kalan Volkan Okumak Kaleci Vedat'ın solundan topu filelere gönderdi.

İlk yarıda her iki ekibin de atakları sonucu değiştirmeyince devre 1-0 Şanlıurfaspor'un üstünlüğü ile bitti.

İkinci yarıda, 7 oyuncu değişikliği yapan sarı yeşilli ekip sahada ağırlığını iyice hissettirdi.

90. dakika sonunda başka gol olmayınca Şanlıurfaspor sahadan 1-0 galip ayrıldı ve adını finale yazdırdı.

Ankara'nın Polatlı ilçesinde oynanan karşılaşmayı Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumluları Feridun Geçgel, Maruf Güneş ve yönetim kurulu üyesi İsmail Bağıban'da izledi.

ŞEKERSPOR İLE FİNAL

Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup eden Şanlıurfaspor, Şekersppor ile final maçına çıkacak. Organizeyi yapan Şekerspor, Şanlıurfaspor-Malatyaspor maçından önce oynadığı karşılaşmada Galatasaray 21 yaş altı takımını penaltılarla eleyerek finale çıkan takım oldu. Polatlı ilçe stadında oynanacak karşılaşmayı kazanan ekip, kupanın sahibi olacak.
(Kaynak:Gazeteİpekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Şanlıurfaspor Başladığı Gibi Bitirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement