Sarai Sierra'nın Katil Zanlısı Örnek Gösterildi - Son Dakika
Güncel

Sarai Sierra'nın Katil Zanlısı Örnek Gösterildi

Sarai Sierra\'nın Katil Zanlısı Örnek Gösterildi

İzmir’de, geçen yılbaşı gecesi maganda kurşunuyla hayatını kaybeden 11 yaşındaki Arif Dallı’nın babası Şerafettin Dallı, olayın üzerinden bir yıl geçmesine rağmen katilin bulunmamasına ilişkin Amerikalı Sarai Sierra’nın katil zanlısını örnek vererek konuştu.

31.12.2013 16:15

İzmir'de, geçen yılbaşı gecesi maganda kurşunuyla hayatını kaybeden 11 yaşındaki Arif Dallı'nın babası Şerafettin Dallı, olayın üzerinden bir yıl geçmesine rağmen katilin bulunmamasına ilişkin Amerikalı Sarai Sierra'nın katil zanlısını örnek vererek konuştu. Acılı baba Şerafettin Dallı; "Yılbaşı denildiği zaman aklıma oğlum geliyor. Yabancı kadın öldürüldü ama hemen katili bulundu" dedi.

İzmir Bornova'da havai fişek kutlamalarını seyretmek için babası ve kardeşleriyle evlerinin çatısına çıkan Arif, kimliği belirsiz magandaların silahından çıkan kurşunun kurbanı olmuştu. Aradan geçen 1 yıla rağmen olayın failinin ortaya çıkmaması ailenin acısını ikiye katladı. Dallı, emniyet yetkililerinden söz konusu silahtan çıkan merminin yakın mesafeden atılmış olabileceği bilgisini edindiğini ve evlerine yakın mesafede bulunan HSYK lojmanlarında da inceleme yapılması çağrılarının yanıtsız kaldığını dile getirdi. Baba Şerafettin Dallı; yılbaşının kendisi için hiçbir şey ifade etmediğini belirterek şöyle konuştu: "Yılbaşı denildiği zaman benim oğlum aklıma geliyor. Hani derler ya, 'Dakika 1 gol 1' Yılbaşının y'sini bile konuşmak istemiyorum. Bu silahlar toplanmadıkça milletin elinde silah oldukça bu tarz olaylar artar. Kanı kuruş etmiyor ama belinde tabancayla dolanıyor. HSYK lojmanların aranmasını istiyoruz. Bu ülkenin Genelkurmay başkanı yakalanıyor ve evi aranıyorsa bunların neden aranmıyor?"

"SARRAİ SİERRA KATİL ZANLISININ ÖRNEĞİ"

Acılı baba Şerafettin Dallı yeni yıla saatler kala oğlunun katilinin bir an önce bulunmasını istediğini belirterek sözlerini şöyle tamamladı: "1 yıldan bu yana her an bir gelişme olmadı. Hangi ekibe soruyorsak herhangi bir bilgi olmadığını söylüyorlar. Yakın mesafe olduğunu söylüyorlar. Devlet madem görev verdiyse araştırılsın. Yabancı kadın öldürüldü ama hemen katili bulundu. Validen randevu almaya çalışıyorum ama alamıyorum. Merminin mesafesinin yakın olduğunu söylüyorlar. 200- 300 metre mesafe deniliyor ancak. İlla benim gidip katil mi olmam gerekiyor? En azından katil ortaya çıkarsa içim rahatlar. Benim düşmanım yok ki benim çocuğum hedef alınsın. Yetkililer silah kullanımı konusunda denetimleri artırmalı." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sarai Sierra'nın Katil Zanlısı Örnek Gösterildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement