Sarıgöl'e Şehit Ateşi Düştü - Son Dakika
Güncel

Sarıgöl'e Şehit Ateşi Düştü

Sarıgöl\'e Şehit Ateşi Düştü

Hakkari'de şehit olan Muhammet Şahin'in şehadet haberi, memleketi Sarıgöl'ü yaktı.

23.07.2012 04:06  Güncelleme: 09:32

Hakkari Yüksekova'da helikopterin havalanmasından kısa sonra düşmesi sonucu Şehit olan Muhammet Şahin'in (27), şehadet haberini Alaşehir Kaymakamı ve Sarıgöl Kaymakam Vekili Musa Uslan, İlçe Jandarma Karakol Komutanı J.Kd. Üsteğmen Gencay Taşdemir, Doktor Cenk Çelik, Yeşiltepe Muhtarı İsa Duman ile birlikte, şehidin şehadet haberini, ilçeye bağlı Yeşiltepe Köyü'nde oturmakta olan, babası Rıfat Şahin(66) ve annesi Hüsniye Şahin'e haber vermeleriyle şehit Muhammet Şahin'in baba evine ateş düştü.

Şehit evinde anne Hüsniye Şahin "Adı gibi, kendi de güzel oğlumu bana gösterin. Oğlumla daha dün konuşmuştum. Ne oldu sana oğlum? Ciğerim yanıyor," "Allah'ım rüya mı görüyorum" oğlumu istiyorum" sesleri yürekleri dağlarken, sağlık ekipleri aileyi sürekli olarak sağlık kontrolü altına aldı. Acı haberin duyulmasıyla birlikte köy halkı Şahin Ailesi'nin acılarına ortak olmak için evlerine akın etti.

Kaymakam Musa Uslan, şehit annesi Hüsniye Şahin'i uzun zaman teskin etti. Şehit evine bayrak asıldı. Şehit olan Piyade Uzman Erbaş Muhammet Şahin'in evli, bir çocuklu ve beş yıldır görev yaptığı belirtildi. Şehit Muhammet Şahin'in altı kardeşin en küçüğü olduğu öğrenildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sarıgöl'e Şehit Ateşi Düştü - Son Dakika


Advertisement