Şarkışla'da Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi Uygulandı - Son Dakika
Güncel

Şarkışla'da Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi Uygulandı

Şarkışla\'da Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi Uygulandı

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi kapsamında 3. sınıf öğrencilerine birinci kademe tarama testleri gerçekleştirildi. Şarkışla 60. Yıl Spor Salonu'nda yapılan uygulama ile öğrencilere sportif test ve ölçüm yapıldı. Proje kapsamında öğrencilerin eğitim ve kabiliyetlerine göre spor branşlarına yönlendirilmesi ve yetiştirilmesi amaçlanıyor. Tarama testlerine ilçe merkezi ve köylerden 529 öğrenci katıldı.

13.05.2024 13:04

??????? Sivas'ın Şarkışla ilçesinde Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi kapsamında 3. sınıf öğrencilerine birinci kademe tarama testleri gerçekleştirildi.

Şarkışla 60. Yıl Spor Salonu'nda gerçekleştirilen uygulama kapsamında öğrencilere sportif test ve ölçüm yapıldı.

Şarkışla Gençlik ve Spor Müdürü Akıner Haspolat, öğrencilerin eğitim ve kabiliyetlerine göre spor branşlarına yönlendirilmesini ve yetiştirilmelerini amaçladıklarını söyledi.

Tarama testlerine ilçe merkezi ve köylerden öğrencilerin katıldığını belirten Haspolat, "Yetenekleri keşfedilen öğrencilerin spor eğitimlerini 60. Yıl Spor Salonu'nda dersleri dışında sağlayarak gelişimini takip edeceğiz." dedi.

Haspolat, tarama testine 529 öğrencinin katıldığını ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şarkışla'da Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi Uygulandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement