Şehit Anasından Barış Çağrısı - Son Dakika
Güncel

Şehit Anasından Barış Çağrısı

Şehit Anasından Barış Çağrısı

Hakkari'de şehit olan Lokman Tekin'in annesi, "Hepimiz biriz, bu terör bitsin" diyerek gözyaşı döktü.

18.03.2013 10:54  Güncelleme: 10:58

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde operasyona giderken PKK'lı teröristlerin döşediği mayının patlaması sonucu şehit olan Jandarma Komando Er Lokman Tekin'in annesi, "Hepimiz biriz, bu terör bitsin" diyerek gözyaşı döktü.

Terhisine 3 aydan az bir süre kala Hakkari'nin Çukurca ilçesinde 11 Mayıs 2009'da şehit olan Jandarma Komando Er Lokman Tekin'in (21) ailesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'ne gözü yaşlı girdi. Oğluyla Anneler Günü'nde konuştuktan sonra sabah şehit olduğu haberini alınca sol kolu felç kalan 69 yaşındaki Bedriye Tekin, "Oğlum en son konuştuğumuzda askerliğinin sona ermesine 3 aydan az kaldığını söyledi. Benim Anneler Günümü kutladı. Sonra oradaki şartların çok ağır olduğundan bahsetti, telefonu kapattık. Sabah oldu oğlumun şehit olduğu haberi geldi" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

İmralı görüşmelerine destek veren şehit annesi, "Hepimizin kanı bir, hepimiz biriz, bu terör artık bitsin" dedi.

Şehidin 71 yaşındaki babası Muhittin Tekin ise, oğlunun şehit olmasının üzerinden 4 yıl geçtiğini, bu vatan için şehit olduğunu söyleyerek, "Devlet, Başbakan, Cumhurbaşkanı, Genelkurmay Başkanı ne diyorsa odur. Öcalan ile görüşülmesine onlar karar veriyorsa görüşülsün. Ben devlet büyükleri ne diyorsa onu destekliyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Anasından Barış Çağrısı - Son Dakika


Advertisement