Haber: Beril KALELİ/Kamera: Altuğ EKEN
(YALOVA) - DEAŞ terör örgütüne yönelik operasyonda çıkan çatışmada şehit olan polis memurlarından İlker Pehlivan (47) Yalova'da, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın da katıldığı törenle toprağa verildi.
Yalova'da dün DEAŞ'a yönelik dün düzenlenen operasyonda şehit olan polis memurları İlker Pehlivan, Turgut Külünk ve Yasin Koçyiğit için Yalova Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi.
Törenin ardından, 3 çocuk babası şehit İlker Pehlivan (47) için Yalova Merkez Camisi'nde öğle namazını takiben cenaze namazı kılındı.
Cenaze törenine, şehit polis memurunun eşi Kader Pehlivan, çocukları Ediz Mete, Elif Begüm ve Aybüke Gökçe Pehlivan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Yalova Valisi Hülya Kaya, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, Muharrem İnce, CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, Yalova İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Ali Çardakçı, Sahil Güvenlik Komutanı Koramiral Ahmet Kendir, Emniyet Genel Müdürü Mahmut Demirtaş, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Şehit İlker Pehlivan'ın Türk bayrağına sarılı cenazesi cenaze namazının ardından bir süre kentte omuzlarda taşındı. "Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez" sloganı eşliğinde Yalova Polis Şehitliği'ne götürülen Pehlivan'ın naaşı burada toprağa verildi.
Son Dakika › Güncel › Şehit Polis İlker Pehlivan Yalova'da Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.