GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :
Şehidin evinden görüntü,
Kayınbaba Necip Çuhadar'ın konuşması. Sur'daki terör saldırısı
Şehit özel harekat polisi Mücahit Soydemir'in evinde yas var
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit düşen özel harekat polisi Mücahit Soydemir'in (24) şehadet haberi eşine ulaştı.
Emniyet yetkilileri, Selimiye Mahallesi'nde ailesinin yanında kalan şehidin eşi Hüsne Soydemir'e acı haberi verdi.
Türk bayrağının asıldığı şehit evine, yakınları ve komşuları akın etti. Ağıtların yükseldiği evde, fenalık geçirenlere sağlık ekipleri müdahalede bulundu.
Hatay'dan 2 ay önce geçici görevle Diyarbakır'a gönderilen Soydemir'in 2 yıl önce evlendiği ve çocuğunun bulunmadığı öğrenildi. Şehidin, anne ve babasını da daha önce kaybettiği belirtildi.
Sur ilçesindeki operasyonda teröristlerin saldırısı sonucu ağır yaralanan Soydemir, kaldırıldığı Diyarbakır Asker Hastanesinde şehit düşmüştü.
Son Dakika › Güncel › Şehit Polis Soydemir'in Evinde Yas Var - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.