Şehit Uzman Çavuş Yüksel'in Babaevinde Yas Var - Son Dakika
Güncel

Şehit Uzman Çavuş Yüksel'in Babaevinde Yas Var

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Şehit Uzman Çavuş İsmail Yüksel'in baba evi Baba Ramazan Yüksel'in konuşması Hakkari'deki terör saldırısı Şemdinli ilçesindeki askeri üs bölgesine teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Yüksel'in Aksaray'daki babaevine acı haber ulaştı Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit düşen 25 yaşındaki Uzman Çavuş İsmail Yüksel'in Aksaray'daki babaevinde yas var. Ağaçören ilçesi Zafer Mahallesi'nde yaşayan şehidin babası Ramazan ve annesi Bahriye Yüksel'e acı haber, Kaymakam Erkan Yılmaz, İlçe Belediye Başkanı Tuncay Atak ve beraberindeki askeri heyet tarafından verildi.

11.06.2016 14:58

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Şehit Uzman Çavuş İsmail Yüksel'in baba evi

Baba Ramazan Yüksel'in konuşması Hakkari'deki terör saldırısı

Şemdinli ilçesindeki askeri üs bölgesine teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Yüksel'in Aksaray'daki babaevine acı haber ulaştı

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit düşen 25 yaşındaki Uzman Çavuş İsmail Yüksel'in Aksaray'daki babaevinde yas var.

Ağaçören ilçesi Zafer Mahallesi'nde yaşayan şehidin babası Ramazan ve annesi Bahriye Yüksel'e acı haber, Kaymakam Erkan Yılmaz, İlçe Belediye Başkanı Tuncay Atak ve beraberindeki askeri heyet tarafından verildi.

Türk bayrağının asıldığı şehit evine, ailenin yakınları ve komşuları taziyeye geldi.

"Vatan sağ olsun"

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan baba Yüksel, oğluyla şehit düşmeden önce telefonda görüştüğünü belirterek, "Bir şey söylemedi, 'İyiyim' dedi. Uykulu gibiydi. Ben de fazla soru sormadım. Vatan sağ olsun, yapacak bir şey yok." dedi.

Bekar ve 5 kardeşi olan şehit Yüksel'in, evlilik hazırlığı yaptığı öğrenildi.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki askeri üs bölgesine dün terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda 2 asker şehit olmuş, 4 asker de yaralanmıştı.

Şehit Uzman Çavuş Yüksel\'in Babaevinde Yas Var
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehit Uzman Çavuş Yüksel'in Babaevinde Yas Var - Son Dakika


Advertisement