Şenol Can İşçileri Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Şenol Can İşçileri Ziyaret Etti

Şenol Can İşçileri Ziyaret Etti

Belediye Başkan Vekili Can, ziyaretler gerçekleştirdi.

17.10.2012 08:35

Kırklareli Belediye Başkan Vekili Şenol Can, çalıştıkları fabrikanın iflas etmesinden dolayı maaşlarını alamayan işçilere ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Can, 16/10/2012 Salı günü saat 13.30'da Kofçaz yolu üzerinde bulunan tekstil fabrikasında bekleyişlerini sürdüren işçilere ziyaret gerçekleştirdi. Vatandaşlar ile teker teker tokalaşıp, sohbet eden Belediye Başkan Vekili Şenol Can, işçilere verilen desteğin süreceğini söyledi.

Türkiye Tekstil, Örme ve Giyim Sanayi İçişleri Sendikası Trakya Bölge Sorumlusu Çetin Yelken, işyeri sendika temsilcileri Bahtiyar Deniz, Şeyda Bakar, Hasan Karagöz ve Saadet Akgül ile oturan Başkan Can, Kırklareli Belediyesi'nin her zaman işçinin ve emeğin yanında olduğunu, gerçekleştirdiği ziyarette nelerin yapılabileceği konusunda görüşmek için geldiğini belirtti.

İşyeri sendika temsilcilerinden Şeyda Bakar ise Kırklareli Belediyesi'nin verdiği destekten mutlu olduklarını, bugün gerçekleşen ziyarettin kendileri için tekrardan bir moral olduğunu, desteklerin giderek büyüdüğünü kaydetti.

Belediye Başkan Vekili Şenol Can daha sonra ise Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne saat 14.45'te ziyaret gerçekleştirdi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Yıldız'ın Makamında gerçekleşen ziyarette kurumların uyum içerisinde olduğu belirtildi.

Başkan Can, Kırklareli Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında hiçbir sorunun olmadığını, kurumların karşılıklı olarak iyi ilişkiler içerinde olması gerektiğini kaydetti.

İl Müdürü Mustafa Yıldız ise amaçlarının spor için hizmet olduğunu, kurumların işbirliği içinde çalışması ile önemli adımların atılabileceğini aktardı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şenol Can İşçileri Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement