Silifke'de Ulusal El Emeği Oyuncak Yarışması - Son Dakika
Güncel

Silifke'de Ulusal El Emeği Oyuncak Yarışması

Silifke\'de Ulusal El Emeği Oyuncak Yarışması

Silifke de bu yıl üçüncüsü düzenlenen Ulusal El Emeği Oyuncak Yarışması'na katılan öğrenciler yaklaşık 10 bin oyuncakla yarıştı.

07.05.2013 15:06  Güncelleme: 11:19

Silifke Milli Eğitim Müdürlüğü ve Keben Ortaokulu işbirliğiyle ulusal alanda düzenlenen yarışmaya 61 ilin çeşitli ortaokullarından 10 bine yakın oyuncak ile katılım gerçekleşti.

Silifke Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen ödül töreninde konuşan Silifke Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Çiftçi, yarışmanın öğrencilerin yardımlaşma ve dayanışmanın önemini kavramalarını sağlamak, aslında her bireyin içinde bulunan paylaşma ve yardımlaşma duygularını ön plana çıkarmak olduğunu söyledi.

Yapılan değerlendirme sonucunda Konya Ahmet Azmi-Makbule Elberk Ortaokulu öğrencilerinden Emir Poyraz Sarıtaş birinci, İstanbul Özel Tarih Ortaokulu öğrencilerinden Burak Utku Çelebi ikinci, Gaziantep Şahinbey Ortaokulu öğrencilerinden Pınar Çiçek üçüncü oldu.

Adıyaman Yamazaki Ortaokulu öğrencilerinden Emir Emre Delen, Eskişehir Alpagut Ortaokulu öğrencilerinden Gülgülsüm Tunç, Ankara Lahika Akbilek Ortaokulu öğrencilerinden Neslihan Gezer ise mansiyon ödülü kazandı. Ödüller, protokol mensupları tarafından verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Silifke'de Ulusal El Emeği Oyuncak Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement