Sinop Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Kurumu Müdürler Toplantısı Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Sinop Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Kurumu Müdürler Toplantısı Düzenlendi

Sinop Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Kurumu Müdürler Toplantısı Düzenlendi

Sinop Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Eğitim Kurumu Müdürler Toplantısı'na Vali Mustafa Özarslan başkanlık etti. Toplantıda, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Cebeci, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Turgay Altun ve okul müdürleri de yer aldı. Vali Özarslan, toplantıda yaptığı konuşmada, öğretmen ve öğrencilere hizmet etmek için ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını belirtti ve başarı belgesi verdi.

31.01.2024 09:57  Güncelleme: 09:58

Sinop Milli Eğitim Müdürlüğünce Eğitim Kurumu Müdürler Toplantısı düzenlendi.

Vali Mustafa Özarslan başkanlığında Halk Eğitim Merkezinde yapılan toplantıya, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Cebeci, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Turgay Altun ve okul müdürleri katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Özarslan, kamu kurum müdürleri olarak öğretmen ve öğrencilerin hizmetinde olduklarını belirterek, "Sizlere her yönden destek olacağız. Bizlerin gayreti ve çabası eğitim kalitemizi belirleyecektir. Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda, ülkemizi daha güçlü yarınlara hep birlikte taşıyacağız. Emek ve katkılarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum." dedi.

Konuşmanın ardından Vali Özarslan, bazı okul müdürlerine başarı belgesi verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sinop Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Kurumu Müdürler Toplantısı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement