Sinoplu Tekne Firması Almanya'da Denizcilik Fuarına Katılacak - Son Dakika
Güncel

Sinoplu Tekne Firması Almanya'da Denizcilik Fuarına Katılacak

Sinoplu Tekne Firması Almanya\'da Denizcilik Fuarına Katılacak

Sinop'ta bulunan Ülgen Tekne Modelleri firması, Almanya'nın Düsseldorf kentinde yapılacak olan denizcilik fuarına katılacak.

14.01.2015 14:11

Sinop'ta bulunan Ülgen Tekne Modelleri firması, Almanya'nın Düsseldorf kentinde yapılacak olan denizcilik fuarına katılacak.

Her yıl Almanya'nın Düsseldorf kentinde gerçekleştirilen denizcilik fuarındaki Türkiye standında yer alacak olan Sinop Ülgen Tekne Modelleri, basın mensuplarıyla buluştu. 17-25 Ocak tarihleri arasında yapılacak fuarda bulunacak olmalarının mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Ülgen Teknek Modelleri sahibi Doğan Ülgen, "Dünyanın karada yapılan en büyük denizcilik ve yatçılık fuarına üçüncü kez yelken açıyoruz. 2013 yılında bir ilki gerçekleştirip dünyanın en prestijli fuarlarından biri olarak kabul edilen Düsseldorf Boat Show'a katılmış hem kentimizi tanıtmış hem de el işçiliği ile ürettiğimiz tekne modellerimizi Avrupa'ya tanıtma fırsatını bulmuştuk. Sinop'u tarihinde ilk defa Avrupa'da böyle nitelikli bir fuarda tanıtmış, ülkemiz standında yer almaktan mutlu olmuş gurur duymuştuk. 2014 yılında da aynı heyecanla aynı fuara katılmış Türkiye standında yer almıştık. İki yıldır gösterdiğimiz performans ve standa kattığımız renkten ötürü bu yıl da Frankfurt Kültür Ateşeliği tarafından ülke standında yer almamız konusunda davet aldık" dedi.

Fuara katılmanın en gurur verici yanının ürünlerinin Avrupa'da insanların beğenisini kazanmış, takdir toplamış olması olduğunu ifade eden Doğan Ülgen, "62 yılını aşmış bir firma olarak, kotracılıktan gemi modelciliğinde geldiğimiz nokta açısından oldukça önemlidir. Kentimizin marka değeri içinde önemlidir. Sorumluluklarımızın farkında olarak her zaman elimizden geldiğince çaba gösteriyoruz.  Bize bu fırsatı sağlayan başta Kültür ve Turizm Bakanlığı olmak üzere tüm yetkililere teşekkürlerimi sunarım" diye konuştu. - Sinop

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sinoplu Tekne Firması Almanya'da Denizcilik Fuarına Katılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement