Sinoplular Derneği'nden Başkan Öz'e Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Sinoplular Derneği'nden Başkan Öz'e Ziyaret

Sinoplular Derneği\'nden Başkan Öz\'e Ziyaret

Sinoplular Kültür ve Yardımlaşma Derneği yöneticileri ve üyeleri Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü ziyaret etti.

06.02.2014 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinoplular Kültür ve Yardımlaşma Derneği yöneticileri ve üyeleri Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ü ziyaret etti.

Sinoplular Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin yeni seçilen Dernek Başkanı Cihat Uygun, Kadın Kolları Başkanı Rabia Uygun ve Yönetim Kurulu üyeleri Erol Özer, Erhan Öztürk, Öztürk, Şevket Sözen, Nevzat Uygun, Kadir Öztürk, Nuray Özer, Gülay Özer, Gülay Öztürk, Yücel Öztürk, Cennet Özcan, Nazım Yıldız, Ekrem Öztürk, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ü makamında ziyaret etti.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, yeni seçilen dernek yönetimini tebrik ederek, Sinoplular Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin Kartal'da aktif bir rol üslendiğini belirterek, yeni yönetime çalışmalarında başarılar diledi. Günümüzde sivil toplum kuruluşlarının önemine vurgu yapan Başkan Op. Dr. Altınok Öz, "Dernekler toplumun gelişimi, ilerlemesi ve sorunların aşılması adına yararlı çalışmalarda bulunmaktadırlar. Kartal Belediyesi olarak hemşehri derneklerini önemsiyor ve düşüncelerinden yararlanıyoruz. Derneklerimizi ziyaret ediyor, etkinliklerine katılmaya çalışıyoruz. Biz hepimiz Kartal'da yaşayanlar Kartal'lıyız. Kartal'ı seviyoruz. Burada yaşayan her yöre, her bölge insanımız ilçemize güzel bir renk ve zenginlik katıyor ve bu tür ziyaretlerde belediyemizin projelerini anlatma imkanı buluyoruz" dedi.

Başkan Öz ziyaretlerinden dolayı Dernek Başkanı Cihat Uygun ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.

Sinoplular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Cihat Uygun ise "Sivil Toplum Örgütleri ekonomiye, topluma, sosyal dayanışmaya, birlik ve beraberliğin pekişmesine katkıda bulunmak için vardır. Sinoplular Derneği olarak toplumumuza, ülkemize faydalı hizmetler yapmak amacıyla çalışmaktayız. Bizler bulunduğumuz yere ve çevreye sahip çıkarken aynı zamanda geldiğimiz yörelerimizi de unutmuyoruz. Hemşehrilerimizin sorunlarını, mutluluklarını paylaşıyoruz. Geldiğimiz yöreler için çabamız ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kartal Belediye Başkanımıza yapmış olduğu yeni hizmet binası için hayırlı olsun diyoruz ve kendisine göstermiş olduğu ilgiden ve verdiği bilgilerden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sinoplular Derneği'nden Başkan Öz'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement