Şişli'deki alışveriş merkezinde LGBT tuvaleti büyük dikkat çekti - Son Dakika
Güncel

Şişli'deki alışveriş merkezinde LGBT tuvaleti büyük dikkat çekti

Şişli'deki Kanyon Alışveriş Merkezi'nde LGBT'liler için ayrı bir tuvalet açıldı. Tuvaletin kapısında erkek, kadın sembolleri ve LGBT sembolü olan gökkuşağı yer aldı. Skandal cep telefonu kamerasına yansıdı.

08.06.2023 16:22  Güncelleme: 08:35

İstanbul Şişli'de bulunan Kanyon Alışveriş Merkezi'nde aşçılık eğitimi verilen bir restoranın olduğu kısımda LGBT'liler için tuvalet açıldı.

VATANDAŞ KAMERAYA ALDI

Bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde erkek, kadın ve engelliler için tuvaletlerin olduğu koridorda LGBT'liler için ayrıca başka bir tuvalet olduğu görüldü.

Şişli'deki Alışveriş Merkezinde LGBT Skandalı

HEM KADIN HEM DE ERKEK SEMBOLÜ VAR

Tuvaletin kapısında hem erkek hem de kadın sembollerine yer verilirken, bu sembollerin altında da LGBT'lilere ait gökkuşağının bulunduğu görüntülere yansıdı.

"BÜYÜK DÜŞÜN" YAZISI DİKKAT ÇEKTİ

Öte yandan tuvaletin içinde ise İngilizce olarak "büyük düşün" yazdığı görüldü.

"GÖRSEL ÖĞELER FARKLI ALGILARA NEDEN OLDU"

Öte yandan çıkan haberlerin ardından restorandan açıklama geldi. Metinde şu ifadeler yer aldı: "Saygıdeğer kamuoyu ve değerli basın mensupları; Kiracısı olduğumuz Kanyon AVM'de bulunan USLA restoranımızdaki görsel öğeler istemediğimiz farklı algılara neden olmuş ve haberleştirilmiştir. Diğer tuvaletlerin yoğun olduğu zamanda ortak kullanım için tasarlanan alanlarımız, bu sebeple yeniden düzenlenmiştir. Yanlış anlaşılmadan dolayı üzüntülerimizi paylaşırız."

İstanbul'da bir AVM'de LGBT'lilere özel tuvalet açıldı! Herkesin gözü içerideki yazıya ilişiyor
Şişli\'deki alışveriş merkezinde LGBT tuvaleti büyük dikkat çekti
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şişli'deki alışveriş merkezinde LGBT tuvaleti büyük dikkat çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Emir Emir: BU ALIŞVERİŞ MERKEZİNİN KAPATILMASI VE BU İŞGÜZARLIĞI YAPANINDA ADLİ OLARAK İŞLEM YAPILMASI LAZIM. 235 30 Yanıtla
  • Şbn Şbn: AVM ye boykot kimse gitmesin en iyi çözüm demokrasi hakkımızı kullanıp gitmeyelim 157 13 Yanıtla
  • Cihan Can: Buraya gezmeye giden alışveriş yapan herkes buna ön ayak olmuş olur.dikkat edin yayılmasın mesuliyet almış oluruz. Ufak bir adım dahi büyük yıkıma zemin hazırlar müslüman a düşen gitmemek. Hakkımızda hayırlısı 144 16 Yanıtla
  • serdar erdogmus: Çok iyi bir uygulama degil olması lazım mi 53 23 Yanıtla
  • Mehmet Yavuz: SOLCULARDAN TAM DESTEK VAR NORMAL. ÜLKENİN 25 MİLYONU BÖYLE 25 11 Yanıtla
  • mert çelik: birbirinin sesini dinleyip soğurlar 21 2 Yanıtla
  • Leyla TOPAL: Cimer'den şikayet oluşturdum; Şişli'de bulunan Kanyon Alışveriş Merkezi'nde LGBT'lilere özel tuvalet açılmasını toplumsal ahlakı bozabilecek vahim bir durum olarak görüyorum. Türk vatandaşı olarak ülkemde böyle bir rezilliğin alenen ve kasten yapılmasına şiddetle karşıyım. Cinsiyetsizleştirme projesine hizmet eden kadın-erkek karışık tuvalet uygulamasının acilen durdurulması ve bu tür ahlaksızlıklara izin verilmemesi konusunda talebimin yetkili mercilere ulaştırılmasını rica ederim. 2 2 Yanıtla
  • alos : zerre kadar kılını kıpırdatmayanların palavra yorumlarını okumaktan tiksindim. 2 0 Yanıtla

Advertisement