Sivas - Chp Sivas İl Yönetimi Kılıçdaroğlu´Na Destek Verdi - Son Dakika
Güncel

Sivas - Chp Sivas İl Yönetimi Kılıçdaroğlu´Na Destek Verdi

Sivas - Chp Sivas İl Yönetimi Kılıçdaroğlu´Na Destek Verdi

Cumhuriyet Halk Partisi Sivas İl Başkanı Bülent Renda Deniz Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Yanında Olduklarını Açıladı.

05.11.2010 16:46

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sivas İl Başkanı Bülent Renda Deniz Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanında olduklarını açıladı. Deniz, Önder Sav'ın il başkanları toplantısı çağrısına katılmayacaklarını açıkladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Parti Eski Genel Sekreteri Önder Sav arasında tüzük nedeniyle yaşanan anlaşmazlık konusunda Sivas Teşkilatı tarafını belirledi. Yaşanan gerginlik üzerine CHP Sivas İl Başkanı Bülent Renda Deniz ilçe başkanları ve delegeler ile yaptıkları toplantı sonrasında il yöretimi olarak Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanında olduklarını ve Önder Sav'ın düzenleyeceği il başkanları toplantısına katılmayacaklarını açıkladı. CHP İl Başkanı Deniz, CHP'de yaşanan gelişmelerin partinin mevcut tüzüğünün uygulanması ile meydana gelen bir sorun olduğunu, genel başkanlık sorunu olmadığını, kendilerinin ve parti tabanının da Kemal Kılıçdaroğlu'nun ve ekibinin yanında olduğunu belirtti. CHP'nin 87 yıldır bu coğrafyada var olduğunu ve varlığını devam ettireceğini, tartışmaların aile içi sorun olarak değerlendirildiğini ve sorunun en kısa sürede aşılacağını belirten Bülent Renda Deniz parti içerisinde herhangi bir kopmanın ve ayrışmanın yaşanmayacağını belirterek, "Sivas İl örgütü olarak Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanında olduğumuzu , onun yönetiminde partimizin iktidar olması için çalışmalarımıza devam edeceğimizi bildiririz." dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivas - Chp Sivas İl Yönetimi Kılıçdaroğlu´Na Destek Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement