Sivas Demokrasi Platformu'ndan Ankara'daki Saldırıya Tepki - Son Dakika
Son Dakika Logo

Sivas Demokrasi Platformu'ndan Ankara'daki Saldırıya Tepki

Sivas Demokrasi Platformu\'ndan Ankara\'daki Saldırıya Tepki
10.05.2016 19:36

Sivas Demokrasi Platformu'ndan Ankara'daki saldırıya tepkiSİVAS Demokrasi Platformu üyeleri, Ankara Garı önünde meydana gelen bombalı terör saldırısının 7'inci ayında basın açıklaması yaparak olaya tepki gösterdi.

Sivas Demokrasi Platformu'ndan Ankara'daki saldırıya tepki

SİVAS Demokrasi Platformu üyeleri, Ankara Garı önünde meydana gelen bombalı terör saldırısının 7'inci ayında basın açıklaması yaparak olaya tepki gösterdi.

10 Ekim 2015 tarihinde Ankara Garı önünde meydana gelen bombalı saldırının 7'inci ayında Sivas Demokrasi Platformu Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Sivas şubesinde basın açıklaması düzenledi. Sivas Demokrasi Platformu adına basın bildirisini okuyan SES Sivas Şube Başkanı Serkan Çelikgün, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük katliamının üzerinden tam 7 ay geçti. Geçen bu 7 ay bizim ne yaralarımızı sardı, ne de acımızı azalttı. Bizler her ayın 10'uncu gününü yasımızla, isyanımızla, öfkemizle yaşamını yitiren yoldaşlarımızı anarak geçiriyoruz. Yoldaşlarımızın miraslarına, emek, demokrasi ve barış mücadelelerine layık olmak için birbirimize sarıldık. Dayanışma bir nebze olsun acılarımızı hafifletti, kararlılığımızı biledi, geleceğe dair umutlarımızı büyüttü. Bizler 10 Ekim Emek, Barış ve Demokrasi mitingiyle ülkemizin içine sürüklediği çatışmalı ortama dur demek istedik. Yılmayacağız, sinmeyeceğiz, geri çekilmeyeceğiz. 10 Ekim'de olduğu gibi bugünde 'Savaşa inat, barış hemen şimdi' diyoruz. Emek, barış, demokrasi ve laiklik için mücadeleye devam diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivas Demokrasi Platformu'ndan Ankara'daki Saldırıya Tepki - Son Dakika


Advertisement