Sivas- Malatya Kara Yolu Trafiğe Kapandı - Son Dakika
Güncel

Sivas- Malatya Kara Yolu Trafiğe Kapandı

Sivas- Malatya Kara Yolu Trafiğe Kapandı

Sabah saatlerinden itibaren Sivas- Malatya kara yolu üzerinde yer alan Yağdonduran mevkisinde yoğun tepi etkisini göstermeye başladı.

06.01.2015 12:57  Güncelleme: 13:05

TİPİ GEÇİT VERMİYOR

Sabah saatlerinden itibaren Sivas- Malatya karayolu üzerinde yer alan Yağdonduran mevkisinde yoğun tepi etkisini göstermeye başladı. Şiddetli tipi nedeni ile görüş mesafesinin 10 metreye kadar düştüğü Yağdonduran geçidinde özellikle ağır tonajlı araçlar ilerleyemedi. Bazı TIR'ları Karayolları ekipleri iş makineleri yardımı ile halat bağlayıp çekerek kurtardı. Buzlanma ve tipi nedeni ile geçidi aşamayan küçük araçlar ise geri dönmek zorunda kaldı. Ulaş ilçesi girişinde yolu kesen polis ekipleri, yolun kapalı olduğunu belirterek o bölgeye giden araçları Ulaş ilçe merkezine yönlendirdi. Karayolları ekiplerinin aralıksız olarak çalışma yaptığı bölgede tipi kesilene kadar yolun yeniden ulaşıma açılmasının zor olduğu belirtildi. Malatya istikametinden gelen araçların ise Kangal ilçesine yönlendirildriği öğrenildi.

ERZİNCAN YOLU DA KAPANDI

Öte yandan şiddetli tipi ve kar yağışı nedeni ile Sivas- Erzincan karayolu 120'nci kilometrede bulunan Kızıldağ geçidi de kapandı. Erzincan istikametine giden araçlar İmranlı ilçesinde durdurularak dinlenme tesislerine yönlendirildi. Yol açma çalışmalarının sürdüğü, ancçak şiddetli tipinin ekiplerin çalışmasını zorlaştırdığı bildirildi. Kent genelinde etkili olan kar yağışı nedeni ile Sivas kent merkezi ile ilçelere bağlı 18 köy yolu ise ulaşıma kapandı. Kapalı yolları tekrar açmak için İl Özel İdare Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. - Ekipleri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivas- Malatya Kara Yolu Trafiğe Kapandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement