Sivas'ta Kar Yağışı - Son Dakika
Güncel

Sivas'ta Kar Yağışı

Sivas'ta akşam saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle şehrin yüksek kesimleri beyaza büründü. İl merkezinde kısa süreli etkili olan kar yağışı yüksek kesimlerde devam ediyor. Sivas Nuri Demirağ Havalimanı'nın bulunduğu bölgede kar kalınlığı 5 santimetreyi aştı. Havalimanına giden bazı araçlar, kar yağışı nedeniyle yolda kısa süre mahsur kaldı. Karayolları ekipleri yolda kar küreme ve tuzlama çalışması yaptı.

26.11.2023 23:29

TRABZON'DA ORMAN YANGINI; 3 İTFAİYE ERİ DUMANDAN ETKİLENDİ (3)

YAĞMURUN DA ETKİSİYLE YANGINLAR SÖNDÜRÜLDÜ

Trabzon'un Sürmene ilçesinde ormanda çıkan ve etkili fırtına nedeniyle pek çok noktaya sıçrayan yangınlar, itfaiye ve orman işçilerinin müdahaleleri ile bölgede etkili olan yağışın da etkisiyle kontrol altına alındı.

(BİLGİ)

Haber: Salim SARIKOÇ - Trabzon,

=========================

SİVAS'TA KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLDU

SİVAS'ta akşam saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı ile yüksek kesimler beyaza büründü. İstanbul- Sivas seferini yapan yolcu uçağı yoğun kar yağışı nedeniyle Kayseri'ye yönlendirildi.

Sivas'ta, gün boyunca etkili olan fırtına ve sağanak akşam saatlerinde yerini kar yağışına bıraktı. Kent merkezinde kısa süreli kar yağışı etkili olurken, şehrin yüksek kesimlerinde ise yoğunlaştı. Sivas Nuri Demirağ Havalimanı'nın bulunduğu bölge kar yağışının ardından beyaza büründü. Kar kalınlığının 5 santimetreyi bulduğu havalimanında park halindeki araçların üzeri karla kaplandı. Havalimanına giden bazı araçlar ise kar yağışı nedeniyle yolda mahsur kaldı. Karayolları ekipleri yolda kar küreme ve tuzlama çalışması yaptı. İstanbul-Sivas seferini yapan yolcu uçağı yoğun kar yağışı nedeniyle havalimanına iniş yapamadı. Yolcu uçağının Kayseri'ye yönlendirildiği öğrenildi.

Sivas\'ta Kar Yağışı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sivas'ta Kar Yağışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement