Son dakika haber | Tekirdağ'da kazada hayatını kaybeden çift toprağa verildi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Son dakika haber | Tekirdağ'da kazada hayatını kaybeden çift toprağa verildi

Son dakika haber | Tekirdağ\'da kazada hayatını kaybeden çift toprağa verildi
24.11.2021 16:25  Güncelleme: 16:30

Son dakika haber: Muratlı ilçesinde trafik kazasında hayatını kaybeden karı koca toprağa verildi.

Muratlı ilçesinde trafik kazasında hayatını kaybeden karı koca toprağa verildi.

Otomobille midibüsün çarpışması sonucu yaşamını yitiren Özcan Özdemir ve eşi Nalan Özdemir'in cenazeleri Muratlı Devlet Hastanesinden alınarak Muratlı Merkez Camisi'ne getirildi.

Özdemir çiftinin cenazesi öğle vakti kılınan namazın ardından Muratlı İlçe Mezarlığı'nda defnedildi.

Dün Muratlı ilçesinde R.Ö'nün kullandığı 59 S 6271 plakalı işçi taşıyan midibüs ile Özcan Özdemir idaresindeki 59 AL 320 plakalı otomobil ilçe çıkışında çarpışmış, kazada Özcan Özdemir ile eşi Nalan Özdemir hayatını kaybetmiş, 15 kişi yaralanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Son dakika haber | Tekirdağ'da kazada hayatını kaybeden çift toprağa verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement