Son dakika haberleri: Bakan Yanık: "(Kastamonu, Bartın ve Sinop sel afeti) Şimdiye kadar 50 hanemizin tefrişatını gerçekleştirdik" - Son Dakika
Son Dakika Logo

Son dakika haberleri: Bakan Yanık: "(Kastamonu, Bartın ve Sinop sel afeti) Şimdiye kadar 50 hanemizin tefrişatını gerçekleştirdik"

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Son dakika haberleri: Bakan Yanık: "(Kastamonu, Bartın ve Sinop sel afeti) Şimdiye kadar 50 hanemizin tefrişatını gerçekleştirdik"
 Güncelleme: 

Son dakika haberi... Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Kastamonu, Bartın ve Sinop'ta selden etkilenen vatandaşların ev eşyalarını temin etmeyi sürdürdüklerini belirterek, şimdiye kadar 50 hanenin tefrişatını gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Kastamonu, Bartın ve Sinop'ta selden etkilenen vatandaşların ev eşyalarını temin etmeyi sürdürdüklerini belirterek, şimdiye kadar 50 hanenin tefrişatını gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Bakan Yanık, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Jandarma teşkilatımızın da desteğiyle selzedelerimizin ev eşyalarını temin etmeye devam ediyoruz. Şimdiye kadar 50 hanemizin tefrişatını gerçekleştirdik." ifadelerini kullandı.

Yanık, paylaşımında, jandarma ve Bakanlık personelinin ailelere eşya temini çalışmalarına ilişkin fotoğraflara da yer verdi.

Kaynak: AA

Advertisement