Su Kuyusunda Ölü Bulundu - Son Dakika
Güncel

Su Kuyusunda Ölü Bulundu

Su Kuyusunda Ölü Bulundu

Bilecik’e bağlı Erkoca köyünde 5 metrelik sulama kuyusunun içinde bir kişinin ceseti bulundu.

27.03.2014 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'e bağlı Erkoca köyünde 5 metrelik sulama kuyusunun içinde bir kişinin ceseti bulundu.

Bilecik Huzurevi'nde çalışan ve geçtiğimiz salı günü nöbetten çıktıktan sonra çarşamba gece yarısından bu yana telefonlarına ulaşılamayan Sezer Özdemir'in (29) 11 AP 274 plakalı aracı, bugün öğleden sonra dedesi tarafından köyün girişinde terk edilmiş şekilde bulundu. Daha sonra çevrede araba çalışmalarına başlayan akrabaları, Sezer Özdemir'in cesetini köyün girişindeki tarların arasında bulunan 5 metrelik sulama kuyusunun içinde buldu. Köy Muhtarı Osman Çetin'in haber vermesi üzerine olay yerine gelen jandarma ve Bilecik Valiliği'ne bağlı İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne (AFAD) bağlı kurtarma ekipler geldi. Yapılan çalışmalar sonucu Sezer Özdemir'in ceseti su kuyusundan çıkartılıp Bilecik Devlet Hastanesi morguna sevk edildi. Burada yapılacak incelemelerin ardından cesedin Bursa Adli Tıp Kurumuna otopsi için gönderileceği, olayla ilgili Bilecik İl Jandarma Komutanlığı'nın geniş çaplı soruşturma başlattığı bildirildi.

Cesetin çıkartılmasından sonra olayı jandarmaya bildiren Erkoca Köyü Muhtarı Osman Çetin, merhumun sözlü olduğunu ve dün babasının ifadesi ile yüzükleri attıklarını belirtti.

Merhum Sezer Özdemir'in babası Yusuf Özdemir ise, "Akşam saat 01: 00'da kayboldu. Sabah 11: 00'den sonra burada olduğunu öğrendik, arabayı gördük. Ondan sonra aramaya başladık araziyi. Sonra su kuyusunda babam bulmuş. Oğlumun sıkıntısı kız davası vardı. Bir de kızın ailesi tarafından tedtit edildiğini bize söylemişti " dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Su Kuyusunda Ölü Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement