Süleymanpaşa Belediyesi ''Panik Atak'' Konulu Seminer Düzenledi - Son Dakika
Güncel

Süleymanpaşa Belediyesi ''Panik Atak'' Konulu Seminer Düzenledi

Süleymanpaşa Belediyesi \'\'Panik Atak\'\' Konulu Seminer Düzenledi

Süleymanpaşa Belediyesi Halk Ruh Sağlığı Günleri "Panik bozukluğu" semineri ile devam etti.

16.10.2014 11:03  Güncelleme: 11:05

Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen seminerlere Süleymanpaşa halkı her geçen gün daha yoğun ilgi gösterirken, Psikiyatri Uzman Dr. Mehmet Doğan tarafından verilen seminerde Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral da yerini aldı.

Psikiyatri Uzman Dr. Mehmet Doğan seminerde panik atak konusunu tanımlarken; ''Toplumumuzda uzun zamandan beri süregelen rahatsızlıklardan en dikkate alınacak hastalıklardan bir tanesi de panik atak bozukluğudur. Panik atak ve benzeri durumları yaşayan kişilerin hayatlarına bakıldığında panik atak ortaya çıkmadan önce mutlaka hayatında beklemediği bir darbe ile karşılaşmış olduğunu görüyoruz. Bu darbe bir yakının kaybedilmesi olabileceği gibi, trafik kazası, narkoz alınması, güvenilen bir kişiden zarar görmesi ve benzeri bir durum olabilir." dedi.

Doğan, "Panik ataktan kurtulmak ve kendisini değiştirmek isteyen hasta kolaylıkla hayatını yönetmeye başlayabilmektedir'' diyerek vatandaşlardan gelen sorulara ve rahatsızlıklarına çözüm üretmeyi hedeflediğini belirtti. Seminere katılan vatandaşlar Dr. Doğan'a soru sorarak, merak ettiklerini öğrenirken görüş alışverişi ile seminer sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Süleymanpaşa Belediyesi ''Panik Atak'' Konulu Seminer Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement