Sur'da Teröristler 4 Polis ile 2 Askeri Yaraladı, Birinin Durumu Ağır - Son Dakika
Güncel

Sur'da Teröristler 4 Polis ile 2 Askeri Yaraladı, Birinin Durumu Ağır

Sur\'da Teröristler 4 Polis ile 2 Askeri Yaraladı, Birinin Durumu Ağır

Sur'da PKK'lılar ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada bir polis keskin nişancı silahı Kanas ile açılan ateşte, 3 polis ile 2 asker de patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu yaralandı.

29.12.2015 15:15  Güncelleme: 16:08

Diyarbakır'ın sokağa çıkma yasağı uygulanan ve operasyonların sürdüğü merkez Sur İlçesi'nde PKK'lılar ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada bir polis memuru keskin nişancı silahı Kanas ile açılan ateşte, 3 polis memuru da tuzaklanan patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu yaralandı. Yaralı 4 polis memuru hastanede tedavi altına alındı.

İlçenin Saraykapı mevkiinde teröristler tarafından tuzaklanan el yapımı patlayıcı, güvenlik güçlerinin operasyon düzenlediği sırada infilak ettirildi. Patlamada, 2 asker yaralandı.

Çıkan çatışmalar sırasında atılan bir roket de, merkez Yenişehir İlçesi'nde bir binanın çatı katına isabet ederek, hasara neden oldu.

POLİS MEMURU, KESKİN NİŞANCI TÜFEĞİ İLE BAŞINDAN VURULDU

Sur İlçesi'nde PKK'lıların oluşturduğu barikatların kaldırılması, kazdıkları hendekleri kapatılması ve örgüt üyelerinin etkisiz hale getirilmesi için 2 Aralık günü alınan sokağa çıkma yasağı devam ederken, ilçede güvenlik güçleriyle PKK'lılar arasında bugün de çatışmalar çıktı. Çatışmalar sırasında PKK'lıların keskin nişancı silahı Kanas ile açtığı ateşte 27 yaşındaki polis memuru Ahmet Sarıkaya, başından yaralandı. Durumu ağır olan Sarıkaya, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yapılan ameliyatın ardından yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy da hastaneye giderek, yaralı polis memurunun durumu hakkında bilgi aldı.

TUZAKLADIKLARI PATLAYICILARI İNFLAK ETTİRDİLER: 3 POLİS YARALI

Sur'da öğleden sonra çıkan çatışmalar sırasında PKK'lılar tuzakladıkları patlayıcıyı uzaktan kumanda ile infilak ettirdi. Şiddetli patlamada 3 polis memuru şarapnel parçalarının isabet etmesi yaralandı. Yaralı polisler ambulanslarla Diyarbakır Asker Hastanesi'ne götürülerek, tedavi altına alındı. Yaralı polislerin hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.



ROKET BİNAYA İSABET ETTİ

Sur'da bugün çıkan çatışmalar sırasında atılan bir roket merkez Yenişehir İlçesi Lise Caddesi, Ali Emiri 5'inci Sokak üzerindeki Arma Yapı Apartmanı'nın B bloğunun çatısına isabet etti. Çatıda hasar meydana gelirken, polis ekipleri çatı katında incelemelerde bulundu.



Diyarbakır'da pazar günü yine Sur'dan bir roket Yenişehir İlçesi'nde özel bir hastanenin çatı katına, dün de bir binanın çatı katına isabet etmişti. - Diyarbakır

OPERASYON SIRASINDA PATLAMA: 2 ASKER YARALANDI

Sokağa çıkma yasağının 28'inci gününde devam ettiği Sur ilçesinde operasyon sürüyor. İlçenin Saraykapı mevkiinde teröristler tarafından tuzaklanan el yapımı patlayıcı, güvenlik güçlerinin operasyon düzenlediği sırada infilak ettirildi. Patlamada, 2 asker yaralandı. Yaralı askerler, olay yerine çağrılan ambulanslarla Diyarbakır Asker Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Patlamanın ardından ilçede sabah saatlerinde başlayan çatışmalar şiddetlendi.

Öte yandan, yaralı askerlerin durumunun iyi olduğu da öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sur'da Teröristler 4 Polis ile 2 Askeri Yaraladı, Birinin Durumu Ağır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • yanlız: net 5 ölü var yaralı yok satılık medya hepsini saklıyor 47 26 Yanıtla
  • Audi: Ulan kac canlı bunlar hep yaralı 5 63 Yanıtla
  • Kürt: Askerine polisine kurban Türkiye'm ?? 34 27 Yanıtla
  • Istanbul: asker derhal darbeyle hukimetti el koyup cumhurbaskani indirmeli ulke bati batacak akp derhal tasviye kapatmali o zaman huzur gelir 25 4 Yanıtla
    donerci: Yookk canimmm yaninana pilav ustu doner istermisin 1 6
  • powerguard: el fatihaaaaaa ))))))))) 9 14 Yanıtla
  • türk: yaw heheh yaralanmışmışlar. lan surda yüzlerce asker polıs cenazelerı yerlerde kımı kandırıyorsunuz.. 8 6 Yanıtla
  • Bilal: TÜRKÜN GÜCÜNÜ GÖRECEKSİNİZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!GÜCÜNÜ GÖRECEKSİNİZ!!!!!!!!!!! GÖRECEKSİNİZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TÜRKÜN GÜCÜNÜÜÜÜÜÜ GÖREÇEKSİNİZ!!!!!!!!!!TÜRKÜN GÜCÜNÜ GÖRECEKSİNİZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3 3 Yanıtla

Advertisement