Suriyelileri Gasp Eden Suriye Uyruklu Gasp Çetesi Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Suriyelileri Gasp Eden Suriye Uyruklu Gasp Çetesi Yakalandı

Suriyelileri Gasp Eden Suriye Uyruklu Gasp Çetesi Yakalandı

Savaştan kaçarak İstanbul'a gelen Suriyelilerin evlerini basarak silah tehdidi ile ellerini ve ayaklarını bağladıktan sonra para cep telefonu ve pasaportlarını gasp eden Suriye uyruklulardan oluşan 5 kişilik gasp çetesi gözaltına alındı.

25.11.2015 12:55

Savaştan kaçarak İstanbul'a gelen Suriyelilerin evlerini basarak silah tehdidi ile ellerini ve ayaklarını bağladıktan sonra para cep telefonu ve pasaportlarını gasp eden Suriye uyruklulardan oluşan 5 kişilik gasp çetesi gözaltına alındı. Şüphelilerin yapılan soruşturma sonucu 6 ayrı ev baskını gerçekleştirdikleri tespit edildi. Adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GÜVENLİK KAMERA GÖRÜNTÜLERİNDEN EŞKALLERİ BELİRLENDİ

Bağcılar, Esenler, Küçükçekmece ilçelerinde Suriye uyruklu kişilerin oturdukları evlerde yaşanan gasp olayları üzerine polis tarafından soruşturma açıldı. Suriye uyruklu mağdur ve görgü tanıklarının ifadelerine göre, şüphelilerin kapısını türlü bahanelerle açtırdıkları ev halkını silah tehdidi ile etkisiz hale getirdikleri, el ve ayaklarını bağladıkları daha sonra para cep telefonu ve pasaportları alarak kaçtıkları belirlendi. Polis gasp olaylarının meydana geldiği evlere yakın işyerlerinin güvenlik kameralarını inceleyerek gasp çetesi üyelerinin eşkalini tespit etti.

6 EVE GİREREK GASP YAPMIŞLAR

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarda kimlikleri belirlenen şüphelilerden önce Omar D., gözaltına alındı. Daha sonra suç ortakları  Raşit K(24), Muhammet Ş.(18), Basil Ş.(18), K.D.(17) yakalandı. Şüphelilerin gasp etmek için özellikle 7-8 kişinin kaldığı evleri tercih ettikleri tespit edildi. Suriye uyruklu kişilerden oluşan gasp çetesinin 6 mesken gaspı olayı gerçekleştirdiği belirtildi.

TUTUKLANDILAR

Poliste işlemleri tamamlanan Suriye uyruklu kişilerden oluşan çete üyeleri adliyeye sevk edildi. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Suriyelileri Gasp Eden Suriye Uyruklu Gasp Çetesi Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement