Tahliye Haberini Havalimanında Öğrendiler - Son Dakika
Güncel

Tahliye Haberini Havalimanında Öğrendiler

Tahliye Haberini Havalimanında Öğrendiler

Helsinki'de düzenlenen Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda bulunan ve bugün dönen Fenerbahçe Spor Kulübü oyuncuları Nimet Karakuş ve Hüseyin Atıcı Aziz Yıldırım'ın tahliye haberini Atatürk Havalimanı'nda öğrendi.

02.07.2012 21:16

Finlandiya'nın başkenti Helsinki'de düzenlenen Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda bulunan ve bugün dönen Fenerbahçe Spor Kulübü oyuncuları Nimet Karakuş ve Hüseyin Atıcı Aziz Yıldırım'ın tahliye haberini Atatürk Havalimanı'nda öğrendi.

Aziz Yıldırım'ın tahliye olmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirten Fenerbahçe Spor Kulübü sporcusu ve Milli Atlet Nimet Karakuş, Bizim beklediğimiz bir karardı aziz başkanımızı dört gözle bekliyorduk. Çok mutlu olduk. Benim dünya gençler şampiyonam var dönünce Aziz başkana bir madalya getireceğim dedi.

SIKINTILARI ARTIK GERİDE BIRAKTIK

Fenerbahçe'nin bir diğer sporcusu Hüseyin Atıcı ise şunları söyledi

Başkanımız Aziz Yıldırım'ın tahliye olduğunu az önce öğrendim. Çok mutlu oldum. Başkanımız bir yıldan beri içerideydi. Bu yüzden maddi anlamda kulüpte sıkıntılarımız oluyordu. Ne olacağımız meçhuldü. Şimdi başkanımızın çıkmasıyla kulübümüzün yönü daha net olur.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tahliye Haberini Havalimanında Öğrendiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement