Gaziantep'te Tartıştığı Amcasını Tabancayla Yaraladı - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'te Tartıştığı Amcasını Tabancayla Yaraladı

Gaziantep\'te Tartıştığı Amcasını Tabancayla Yaraladı

Gaziantep'te bir kişi, kendisine nasihatte bulunan amcasını çıkan tartışma sonucu yaraladı.

22.12.2014 12:59  Güncelleme: 13:08

Gaziantep'te bir kişi, tartıştığı amcasını tabancayla yaraladı.

Alınan bilgiye göre, 19 yaşındaki Muhammet D, "boş boş gezme, bir iş bul çalış" diyen amcası 31 yaşındaki Müslüm D. ile tartıştı. Bir süre sonra amcasının ortak olduğu pide fırınına giden Muhammet D, burada Müslüm D. ile yeniden tartışmaya başladı.

Kendisine nasihat verilmesini sinirlenen Muhammet D, yanında getirdiği tabancayı amcasına doğrulttu. Yaşanan boğuşma sırasında tabancanın ateş alması üzerine Müslüm D, sol kolundan yaralandı.

Olay yerinde 112 Acil Servis ekiplerince müdahale edilen Müslüm D. Şehitkamil Devlet Hastanesine kaldırıldı. Çok kan kaybettiği belirtilen yaralı, sevk edildiği 25 Aralık Devlet Hastanesinde ameliyata alındı.

Müslüm D'nin eşi ve yakınları, hastane önünde gözyaşı döktü.

Polis, olaydan sonra kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te Tartıştığı Amcasını Tabancayla Yaraladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement