TBMM Başkanı Çiçek: 24 Saat, Türkiye Siyasetinde Çok Uzun Bir Zaman - Son Dakika
Güncel

TBMM Başkanı Çiçek: 24 Saat, Türkiye Siyasetinde Çok Uzun Bir Zaman

TBMM Başkanı Çiçek: 24 Saat, Türkiye Siyasetinde Çok Uzun Bir Zaman
27.06.2013 14:47

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, TSK'nın İç Hizmet Kanunu'nda yapılması planlanan değişiklikleri olumlu bulduğunu söylerken, Meclis Başkanlığı'na yeniden aday olup olmayacağına ilişkin soruyu ise başvuru süresinin yarın dolacağını belirterek "24 saat,"...

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, TSK'nın İç Hizmet Kanunu'nda yapılması planlanan değişiklikleri olumlu bulduğunu söylerken, Meclis Başkanlığı'na yeniden aday olup olmayacağına ilişkin soruyu ise başvuru süresinin yarın dolacağını belirterek "24 saat, Türkiye siyasetinde çok uzun bir zaman" şeklinde yanıtladı.

Çiçek, Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Adıyaman Tanıtım Günleri"ne katıldı. Tanıtım günlerini gezerek, yetkililerden bilgi alan Çiçek, buradan ayrılırken, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Bir soru üzerine TSK'nın İç Hizmet Kanunu'nda yapılması planlanan değişiklikleri olumlu değerlendirdiğini söyleyen Çiçek, "Ben şahsen olumlu buluyorum. Geçmişte de zaten bu konuyla ilgili yeteri kadar tartışma yapıldı. Şimdi tartışılacak yanı yok. Bir an evvel yasalaşması lazım" dedi.

Meclis Başkanlığı'na yeniden aday olup olmayacağına ilişkin soruyu da yanıtlayan Çiçek, başvuru süresinin yarın dolacağını anımsatarak, "24 saat, Türkiye siyasetinde çok uzun bir zamandır" dedi.

Anayasa Uzlaşma Komisyonu'nun da süresinin dolmak üzere olduğunun hatırlatılarak, bundan sonraki sürecin sorulması üzerine Çiçek, bu konuyla ilgili kamuoyuna bilgi vereceğini söyledi. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel TBMM Başkanı Çiçek: 24 Saat, Türkiye Siyasetinde Çok Uzun Bir Zaman - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement