Elazığ'da TIR ile Kamyonet Çarpıştı: 4 ölü - Son Dakika
Güncel

Elazığ'da TIR ile Kamyonet Çarpıştı: 4 ölü

Elazığ'da güney çevre yolunda TIR ile kamyonetin çarpışması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti. kurtarma araçları, kaza nedeniyle birbirine yapışan 2 aracı zor ayırdı.

21.12.2014 13:24  Güncelleme: 15:15

Elazığ güney çevre yolunda meydana gelen kazada 4 kişi öldü.

Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır istikametinden Malatya istikametine giden Erhan K. (40) idaresindeki 62 AD 541 plakalı TIR, ara yoldan çevre yola çıkan Mehmet Celayır (60) yönetimindeki 23 EH 438 plakalı kamyonete çarptı. Kazada kamyonet sürücüsü Mehmet Celayır ile birlikte Ali Celayır (62), Abdullah Doğan (57) ve Muhammet Gün (60) sıkıştıkları kamyonet içerisinde hayatını kaybettiği belirlendi.

KAPILAR LEVYE İLE AÇILDI

Kazada ölenlerin çıkarmak için ilk önce olay yerine gelen sağlık ekipleri levye ile kapıları açmaya çalıştı, O sırada gelen itfaiye ekipleri, demir kesme makası ile kapıları keserek açtı. 4 kişinin cansız bedeni araçlardan çıkartılmasının ardından savcı olay yerinde inceleme yaptı. Daha sonra cenazeler ambulanslarla Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

2 ARAÇ BİRBİRİNDEN ZOR AYRILDI

TIR sürücüsü Erhan K., polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, kurtarma araçları, kaza nedeniyle birbirine yapışan 2 aracı zorla ayırdı. Olay yerinde polis ekipleri tarafından yapılan incelemede TIR'ın, kamyoneti yaklaşık 100 metre sürüklediği ortaya çıktı.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Elazığ\'da TIR ile Kamyonet Çarpıştı: 4 ölü
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Elazığ'da TIR ile Kamyonet Çarpıştı: 4 ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Kebanli: Bu saatten sonra zaten kim suçlu kim suçsuz onun peşinde değilim sadece çok aci bir durum var ortada bazıları TIRin derdine düşmüş zaten bizim Türkiye de insanlarin hiç bir kiymeti yok ölmesi kaza gecirmesi normal karşilaniyor 1 0 Yanıtla
  • Talip Polat: Yav size yaziklar olsn orda 4 can var siz halen tir diyosunuz insanlik bu kadar olmus mu ya adam 0 tir diyor. 0 0 Yanıtla

Advertisement