Tıra Uydu Anteni Taktırdı - Son Dakika
Güncel

Tıra Uydu Anteni Taktırdı

Tıra Uydu Anteni Taktırdı

Yüksekova'daki Esendere Sınır Kapısı'nda, kuyrukta beklemekten sıkılan tır şoförü, aracına taktırdığı ev tipi uydu anteni sayesinde televizyon izleyerek vakit geçiriyor.

23.08.2014 15:20  Güncelleme: 16:35

Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki Esendere Sınır Kapısı'nda beklemekten sıkılan tır şoförü, aracına taktırdığı ev tipi uydu anteni sayesinde televizyon izleyerek vakit geçiriyor.

İzzet Sarıcan, gazetecilere yaptığı açıklamada, aldığı yükü istenilen adrese götürmek için günlerce sınırda beklemek zorunda kaldığını belirterek, bu sırada sevdiği dizileri kaçırmamak için aracına uydu anteni taktığını söyledi.

Yaklaşık 3 gündür Esendere Sınır Kapısı'nda beklediğini belirten Sarıcan, "Sınır dışına giriş-çıkışlarda sıra beklerken canım çok sıkılıyordu. Ben de televizyon izlemek için aracıma çanak anten taktırdım. Artık saatlerce kuyrukta beklerken istediğim televizyon kanallarını ve dizileri izliyorum. Diğer tırlarda bu imkan olmadığı için akşamları arkadaşlar bana misafirliğe geliyor. Böylece zamanımızı değerlendirmeye çalışıyoruz" diye konuştu. - Van

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tıra Uydu Anteni Taktırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement