Tohama Çayında Kaybolan Yaşlı Adamı Arama Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Tohama Çayında Kaybolan Yaşlı Adamı Arama Çalışmaları Sürüyor

Tohama Çayında Kaybolan Yaşlı Adamı Arama Çalışmaları Sürüyor
21.11.2015 17:49

Malatya’nın Darende ilçesinde önceki gün Tohma Çayına düşen 78 yaşındaki yaşlı adamı arama çalışmalarının 3. gününde de sonuç alınamadı.

Malatya'nın Darende ilçesinde önceki gün Tohma Çayına düşen 78 yaşındaki yaşlı adamı arama çalışmalarının 3. gününde de sonuç alınamadı.

Darende ilçesi Zaviye Mahallesi'ndeki Somuncu Baba Külliyesi yakınlarındaki Tohma Çayına düşen 78 yaşındaki Haciali Beyhan'ın, başlatılan arama çalışmaları 3 gündür sürdürülüyor. Olayın hemen ardından başlatılan arama çalışmaları Adıyaman ve Elazığ Emniyet Müdürlüğü Sualtı Arama ekipleri, Malatya AFAD ve İtfaiye Daire Başkanlığı Su Altı Arama ekipleri tarafından yürütülüyor. Bölge halkının da destek verdiği çalışmalar sabahın erken saatlerinden hava kararana kadar sürdürülüyor. Çaydaki yaklaşık 2,5 kilometrelik alanda karış karış yapılan arama çalışmalarında su altı kameraları da kullanılıyor. Bugün yapılan aramalarda kayıp yaşlı adamın bir ayakkabısı bulunurken, çalışmalar havanın kararması ile çalışmalara ara verildi.

Öte yandan Kayıp Haciali Beyhan'ın oğulları Ömer, Osman ve Ali Beyhan da ekiplerle birlikte erken saatlerinde ırmak kenarına gelerek, gün boyu çalışmaları izliyor. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tohama Çayında Kaybolan Yaşlı Adamı Arama Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika


Advertisement