Tokat'ta Fırınlarda Hijyen ve Gramaj Denetimleri Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Tokat'ta Fırınlarda Hijyen ve Gramaj Denetimleri Yapıldı

Tokat\'ta Fırınlarda Hijyen ve Gramaj Denetimleri Yapıldı

Zile Belediyesi zabıta ekipleri, Tokat'ın Zile ilçesinde bulunan fırınlarda ekmek gramaj ve hijyen denetimleri gerçekleştirdi. Denetimler sonucunda genel olarak gramaj kurallarına uygun üretim yapıldığı tespit edildi. Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, halkın hijyenik ve güvenli alışveriş yapabilmesi için denetimlerin devam edeceğini belirtti ve vatandaşları olumsuz durumları bildirmeleri konusunda uyardı.

26.07.2023 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ta Zile Belediyesi zabıta ekipleri tarafından fırınlarda ekmek gramaj ve hijyen denetimleri gerçekleştirildi.

Zile Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, zabıta ekiplerinin yaptığı denetimlerde genel olarak gramaj kurallarına uygun üretim yapıldığının tespit edildiği bildirildi.

Zile halkının hijyenik ve güvenli alışveriş yapmaları için denetimlerin devam ettiğini vurgulayan Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, "Yaptığımız çalışmalarda halkımızın hijyenik bir ortamda üretilen ekmekleri temin etmesini ve aldıkları ekmeklerin uygun gramajın altında olmamasını önemsiyoruz. Üreticilerimizin genel olarak uygun koşullar ve gramajda üretim yaptıklarını görüyoruz. Vatandaşlarımızdan halk sağlığını tehdit eden koşullar veya düşük gramaj gibi durumlarla karşılaştıkları takdirde gerekli tedbir ve işlemlerin yapılması için bizleri bilgilendirmelerini istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tokat'ta Fırınlarda Hijyen ve Gramaj Denetimleri Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement