Trabzon Polisine Destek - Son Dakika
Güncel

Trabzon Polisine Destek

Trabzon Polisine Destek

İstanbul Beşiktaş’ta geçtiğmiz hafta sonu meydana gelen ve polise yönelik gerçekleşen terör saldırısı sonrası Türk İş Trabzon temsilcileri bugün Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek polis teşkilatına destek verdiler.

14.12.2016 15:00

İstanbul Beşiktaş'ta geçtiğmiz hafta sonu meydana gelen ve polise yönelik gerçekleşen terör saldırısı sonrası Türk İş Trabzon temsilcileri bugün Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ederek polis teşkilatına destek verdiler.

İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan'ı makamında ziyaret eden Türk İş İl yönetimi ve Şube Başkanları adına konuşan Gökhan Gedikli, "10 Aralık Cumartesi günü bir futbol müsabakası sonrası meydana gelen terör eylemleri, bu eylemleri sonucu polis-sivil şehitler vermemiz ve onlarca insanımızın yaralanması emekçiler olarak bizleri de derinden yaralamıştır. Uzun bir süreden beri, devletimizi ve milletimizi bölgesel ve küresel bir aktör olma hedefinden saptırmak, istikrarsızlaştırmak ve 'uydu devleti' haline getirmek için çok cepheli bir savaşa maruz kaldığımız gün gibi aşikardır. Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Milleti olarak hedeflerimize doğru kararlı adımlarla yürürken boyun eğmeyeceğiz, diz çökmeyeceğiz ve vazgeçmeyeceğiz" dedi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement