Serdar Aslan Trabzon'da Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Serdar Aslan Trabzon'da Toprağa Verildi

Serdar Aslan Trabzon\'da Toprağa Verildi

İstanbul Sultanbeyli'de IŞİD'i gösterisinde ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 36 yaşındaki Serdar Arslan, memleketi Trabzon'da toprağa verildi.

17.10.2014 15:19  Güncelleme: 16:09

İstanbul Sultanbeyli'de IŞİD'i protesto bahanesiyle düzenlenen izinsiz gösteride başına taş isabet etmesi sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 36 yaşındaki Serdar Arslan, memleketi Trabzon'da toprağa verildi.

IŞİD'i protesto bahanesiyle düzenlenen izinsiz gösteride başına taş isabet etmesi sonucu ağır yaralanan ve Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavisi sürerken yaşamını kaybeden Serdar Arslan'ın cenazesi dün akşam saatlerinde memleketi Trabzon'a getirildi. Tabutuna Türk bayrağı ve 61 numaralı Trabzonspor forması konulan Arslan için Yomra ilçesi, Yomra Yeni Cami'de Cuma namazı sonrasında kılınan cenaze namazına Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, yakınları ve vatandaş katıldı. 2 çocuk babası Serdar Arslan'ın cenazesi daha sonra Gürsel Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Serdar Arslan, Sultanbeyli'de 7 Ekim'deki izinsiz gösteri sırasında atılan taşın başına isabet etmesiyle ağır yaralanmış, tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybetmişti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Serdar Aslan Trabzon'da Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement