Tramvayın Altında Kalarak Ölen Üniversitelilerin Ölüm Anı Kameralarda - Son Dakika
Güncel

Tramvayın Altında Kalarak Ölen Üniversitelilerin Ölüm Anı Kameralarda

Sakarya'da tramvayın altında kalıp ölen 2 üniversiteli öğrencinin ölüm anı kameralara yansıdı. Görüntülerde gençlerin raylarda el ele yürüdüğü görülüyor.

17.12.2014 18:01  Güncelleme: 18:59

Sakarya'nın Adapazarı İlçesi Donatım mevkiinde dün akşam meydana gelen olayda şehiriçi hafif raylı sistem ADARAY'ın çarptığı 19 yaşındaki Zeynep Kılıç ile 20 yaşındaki Tekin Dündar yaşamını yitirdiği kazanın ardından çarpma anı ADARAY güvenlik kameralarına yansıdı. Kaza öncesinde iki genç raylarda el ele yürürken görülüyor.

EL ELE YÜRÜYORLARDI

Güvenlik kamerası görüntülerinde genç üniversitelilerin rayların üzerinde el ele yürüdükleri görülürken çarpmanın ardından yaklaşık 60-65 km hızla giden ADARAY bir süre sonra durabiliyor.

YARIN DEFNEDİLECEKLER

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, ADARAY'ın çarptığı kaza sonucu hayatlarını kaybeden öğrenciler için yayınladığı başsağlığı mesajında, "Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Yaşlı Bakım Programı 2. Sınıf öğrencilerinden Tekin Dündar ve Zeynep Kılıç, 16.12.2014 saat 19.00 sularında demiryolunda yürürken tren kazasına maruz kalıp hayatlarını kaybetmişlerdir. Tekin Dündar'ın cenazesi Adana Ceyhan'da, Zeynep Kılıç'ın cenazesi ise 18.12.2014 tarihinde öğle namazını takiben Kütahya Simav'da defnedilecek." denildi.

Tramvayın Altında Kalarak Ölen Üniversitelilerin Ölüm Anı Kameralarda
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Tramvayın Altında Kalarak Ölen Üniversitelilerin Ölüm Anı Kameralarda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • iyiadam: intihar olabilir 12 0 Yanıtla
  • İSLAHİYE: bence bu bilinçli yapılmış bir intihar var mı başka bir şekli şemali acep 9 0 Yanıtla
  • Aybars : İntihar gibi görünüyor..yazik.. 7 1 Yanıtla
  • zeliha: Allah rahmet eylesin. Her ikisinin de ailesine Rabbim sabırlar versin. Çok zor anne baba kardeşleri için. Ömür boyu içleri hep acıyacak :( 3 0 Yanıtla
  • off: Bu resmen intihar 0 0 Yanıtla

Advertisement