Triatlonda Hedef 2020 Tokyo - Son Dakika
Güncel

Triatlonda Hedef 2020 Tokyo

Triatlonda Hedef 2020 Tokyo

TÜRKİYE Triatlon Federasyonu'nun yeni başkanı, İsa Çelik, hedeflerinin 2020 Tokyo Olimpiyatları'na sporcu göndermek olduğunu söyledi.

09.11.2016 17:25

TÜRKİYE Triatlon Federasyonu'nun yeni başkanı, İsa Çelik, hedeflerinin 2020 Tokyo Olimpiyatları'na sporcu göndermek olduğunu söyledi.

6 Kasım Pazar günü yapılan 4'üncü olağan kongrede başkanlığa seçilen Çelik, Yönetim Kurulu Üyeleri, Doç. Dr. Zekine Pündük, Dr. Mustafa Yıldırım ve Başar Atikbay ile Balıkesir Gustavia Restoran'da düzenlediği basın toplantısında triatlon sporuna katkı verecek herkesle tek ses, tek vücut olacaklarını söyledi. Triatlonda büyük başarılara imza atan Balıkesir'in bu spor dalı için önemli bir merkez olduğunun altını çizen İsa Çelik şöyle konuştu:

"Triatlon sporunun ülkemizde gelişmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Federasyon olarak her görüşe açık olacağız. Ayrısı gayrısı olmadan, tek vücut halinde triatlona hizmet etmeye hazırız. Triatletlerimiz yarışmalarda terlerini son damlasına kadar akıtarak mücadele ediyor, insan bedeninin sınırlarını zorluyorlar. Bizler de bu sporun gelişmesi için en az onlar kadar gayret sarfedeceğiz. 78 milyon insanımızın 'Triatlon' dendiğinde, güç, dayanıklılık ve iradenin bir araya gelerek sınırları zorlayan sporcularımızı gözlerinin önüne getirebilmeleridir. Değişim ve dönüşümün öncüleri olarak tüm ülkeye triatletlerin neleri başarabildiğini göstereceğiz. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, 'Dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla yorulmazlar' sözünü kendimize ilke edineceğiz. Unutmayalım ki başarı bir varış noktası değil, yolculuktur."

- Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Triatlonda Hedef 2020 Tokyo - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement