Tuna, Yatırımcı Getiriyor - Son Dakika
Güncel

Tuna, Yatırımcı Getiriyor

Tuna, Yatırımcı Getiriyor

Nagihan Tuna, Hindistanlı işadamlarını yatırım yapmak üzere Türkiye'ye davet etti.

02.05.2012 08:23

TOBB tarafından düzenlenen Hindistan Gezisine katılan Nagihan Tuna, Hindistanlı işadamlarını yatırım yapmak üzere Türkiye'ye davet etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin(TOBB) düzenlediği ve 10 ülkeyi kapsayacak olan ticari gezilerin ikincisi, dünyanın en kalabalık ikinci ülkesi olan Hindistan'da gerçekleştirildi. Türkiye-Hindistan arasındaki ticari ve sosyo-kültürel ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla düzenlenen ve "2B2" adıyla da bilinen, birebir ticari görüşmeler Yeni Delhi Büyükelçiliği'nin de katkılarıyla yapıldı. Bilişim teknolojisindeki gücüyle bilinen Hindistan'ın, Türkiye ile arasındaki ticaret hacminin artırılmasına yönelik faaliyetleri içeren gezide, Çanakkale iş dünyasını temsilen Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu'ndan Nagihan Tuna katıldı.

TOBB'DAN TUNA'YA TEŞEKKÜR

Maden sektörüyle ilgili olarak çok sayıda görüşme gerçekleştiren Tuna, Hindistanlı işadamlarını da Türkiye'ye yatırım yapmaya davet etti. TOBB Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu(DEİK) Başkanı Zuhal Mansfield tarafından, gösterdiği gayret nedeniyle özel olarak teşekkür alan Tuna, yakın zamanda Hindistanlı İşadamlarını Türkiye'de misafir ederek, yatırım olanakları ve Türkiye hakkında bilgilendirecek. Geziyle ilgili olarak konuşan Tuna, karşılıklı görüşmelerin oldukça faydalı geçtiğini ve temel hedefinin Hindistanlı yatırımcıların özellikle Çanakkale'de büyük çaplı yatırımlar gerçekleştirmesi yoluyla ilimiz ekonomisine önemli katkıların sağlanması olduğunu belirtti. Çanakkale Ticaret ve Sanayii Odası'nın bir üyesi ve Çanakkaleli bir işkadını olarak, ülkemizi ve Çanakkalemizi en güzel şekilde temsil etme gayreti içerisinde olduğunu ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tuna, Yatırımcı Getiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement