Tunceli'de Birahaneye Molotoflu Saldırı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Tunceli'de Birahaneye Molotoflu Saldırı

Tunceli\'de Birahaneye Molotoflu Saldırı
05.10.2013 01:12

Tunceli'de geçen hafta kadın garson çalıştıran bir birahane sahibinin, genç bir müşterisini tabanca ile yaralamasının ardından bu işletmelere tepki gösterilmiş ve bazı işlerleri tahrip edilmişti.

Tunceli'de geçen hafta kadın garson çalıştıran bir birahane sahibinin, genç bir müşterisini tabanca ile yaralamasının ardından bu işletmelere tepki gösterilmiş ve bazı işlerleri tahrip edilmişti. Olayların ardından kadın garsonlar kenti terk ederken, bu gece Hürriyet Caddesi'nde bir birahaneye molotoflu saldırı düzenlendi. PKK'nın gençlik yapılanması olduğu öne sürülen yüzleri maske ile kapalı yaklaşık 30 kişilik bir grup, "Tunceli'de birahane istemiyoruz" diye tehditler savurduktan sonra PKK ve Abdullah Öcalan lehine sloganlar atarak, bir birahanenin önüne geldi.

Burada birahanenin camlarını taşlarla kıran saldırganlar, içeriye çok sayıda molotof attı. İşyerinde çıkan yangına polis TOMA araçlarıyla müdahale ederek büyümeden kontrol altına aldı. Bu sırada saldırganlar polis aracına da molotof attıktan sonra ara sokaklara kaçarak izlerini kaybettirdi. Bir süre sonra yeniden Kıbrıs Sokak ile Demiroluk Caddesi üzerinden ortaya çıkan saldırganlar bir marketin camlarını taş atarak kırdı. Polisin müdahale ettiği grup, güvenlik güçlerine de molotof ve taş attı. Yaşanan kovalamacanın ardından saldırganlar bir kez ara ara sokaklara girerek izlerini kaybettirdi. Polis, kentte önlemlerini arttırdı.

--------------------------

-Molotof atılan işyeri

-İşyerinden detaylar

-Birahaneye motolof atılması (güvenlik kamerası)

-Saldırganlardan detaylar

Haber-Kamera: Ferit DEMİR/TUNCELİ, (DHA)-

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tunceli'de Birahaneye Molotoflu Saldırı - Son Dakika


Advertisement