Tunceli'deki PKK Sığınağında Jeneratör, El Yapımı Patlayıcı ve Mühimmat Bulundu - Son Dakika
Güncel

Tunceli'deki PKK Sığınağında Jeneratör, El Yapımı Patlayıcı ve Mühimmat Bulundu

Tunceli'de terör örgütü PKK'ya düzenlenen operasyonda, terörist sığınağından jeneratör, el yapımı patlayıcı ve mühimmat çıktı.

15.12.2017 09:44  Güncelleme: 12:20

Tunceli merkez kırsalında jandarma ve polisin ortak düzenlediği operasyonda yapılan arazi aramalarında, el yapımı, 2 patlayıcı düzeneği, 2.5 kilo amnoyum nitrat, çok sayıda mühimmat, tıbbi ve yaşam malzemesi ile bol miktarda gıda maddesi ele geçirildi.

Tunceli'deki <a class='keyword-sd' href='/pkk/' title='PKK'>PKK</a> Sığınağında Jeneratör, El Yapımı Patlayıcı ve Mühimmat Bulundu
VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Merkez kırsal alanında düzenlenen operasyonla ilgili Tunceli Valiliği'nce yapılan yazılı açıklamada, merkez ilçenin kırsal kesiminde İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü'nün 14 Aralık 2017 tarihinde operasyon başlattığı belirtildi. Açıklamada, şöyle denildi:

Tunceli'deki PKK Sığınağında Jeneratör, El Yapımı Patlayıcı ve Mühimmat Bulundu
MAĞARAYI EVE ÇEVİRMİŞLER

"Başlatılan operasyon kapsamında; 2 adet el yapımı patlayıcı düzeneği, 2.5 kilogram amonyum nitrat, 2 Kalaşnikof şarjörü, 1 sevk fişeği kutusu, 5'li güneş paneli, 40 büyük tüp, 1 jeneratör, 4 takım leşger kıyafeti, 10 çift spor ayakkabı, 2 sırt çantası, 4 boş sığınak, 200 metre branda, 180 metre hortum, 50 metre naylon, 1 top sera naylonu, 5 pil bloğu, 3 akü, çok miktarda tıbbi malzeme, gıdda maddesi ve yaşamsal malzeme ele geçirilmiştir. İlimizde terörist unsurların bulunmasına ve etkisiz hale getirilmesine yönelik çalışmalar azim ve kararlılıkla sürdürülmektedir."

Tunceli'deki PKK Sığınağında Jeneratör, El Yapımı Patlayıcı ve Mühimmat Bulundu

Tunceli\'deki PKK Sığınağında Jeneratör, El Yapımı Patlayıcı ve Mühimmat Bulundu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tunceli'deki PKK Sığınağında Jeneratör, El Yapımı Patlayıcı ve Mühimmat Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement