Tunus'ta Maarif Okulu öğrencileri AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı - Son Dakika
Güncel

Tunus'ta Maarif Okulu öğrencileri AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

Türkiye Maarif Vakfına (TMV) bağlı Tunus Uluslararası Maarif Okullarında okuyan öğrenciler, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

10.01.2023 18:13  Güncelleme: 18:19

Türkiye Maarif Vakfına (TMV) bağlı Tunus Uluslararası Maarif Okullarında okuyan öğrenciler, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin 2022 yılı boyunca yurt içinde ve dışında çektiği fotoğrafları inceleyen başkent Tunus'taki Tunus Uluslararası Maarif Ortaokulu öğrencileri, en büyük ilgiyi spor kategorisindeki fotoğraflara gösterdi.

Öğrenciler spor kategorisinde en çok Salih Zeki Fazlıoğlu'nun "Şükür secdesi" fotoğrafını oyladı.

Haber kategorisinde güneş gözlüklü sevimli köpeğin yer aldığı Özkan Bilgin'e ait " Hakkari'de festival havası" başlıklı fotoğraf en fazla oyu alırken, çevre-yaşam kategorisinde ise çocukların tercihi sevimli bir ayı yavrusunun yer aldığı Mesut Varol'un "Beslenme saati" fotoğrafı oldu.

Erkek öğrenciler futbol fotoğraflarına oy verdi

Tunus Uluslararası Maarif Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Muhammed Sadık Uluocak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Dünya Kupası'na katılan Müslüman ülkelerden Fas'ın, İspanya'yı penaltı golleriyle yenmelerinin ardından şükür secdesi yapmaları beni çok mutlu etti bu yüzden 'Şükür secdesi' fotoğrafını seçtim." dedi.

Futbolu çok sevdiğini söyleyen 10 yaşındaki Abdullah Adem Turan ise Arjantinli futbolcu Messi'nin futbol tekniğini çok beğendiğini dolayısıyla Salih Zeki Fazlıoğlu'nun "Messi'nin peşinde" fotoğrafına oy verdiğini dile getirdi.

Elif Öztürk Özgöncü'ye ait "Şampiyonlar" fotoğrafına oy veren kız öğrencilerden İnes bin Zaid ise "Bu fotoğraf bize birçok şeyi tek karede anlatıyor. Bütün engellere rağmen spordan vazgeçmeyen insanlara oy verdim." dedi.

"Beslenme saati" fotoğrafına oy veren Ayşe el-Luz, evcil de olsa yaban hayatında da olsa hayvanların her zaman korunmaya ihtiyacı olduğunu bu yüzden bu fotoğrafı oyladığını ifade etti.

Tunus\'ta Maarif Okulu öğrencileri AA\'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tunus'ta Maarif Okulu öğrencileri AA'nın 'Yılın Fotoğrafları' oylamasına katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement