Türk Pilotlar Türkiye Yolunda - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Türk Pilotlar Türkiye Yolunda

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Türk Pilotlar Türkiye Yolunda
 Güncelleme: 

Serbest bırakılan Türk pilotlar, Katar'a ait özel uçakla Beyrut'taki Refik Hariri Havaalanından Türkiye'ye hareket etti.

Lübnan'da serbest bırakılan Türk pilot Murat Akpınar ile yardımcısı Murat Ağca'yı taşıyan Katar'a ait özel uçak, Beyrut'taki Refik Hariri Havaalanı'ndan Türkiye'ye hareket etti.

Havaalanında Türkiye'nin Beyrut Büyükelçisi İnan Özyıldız ile bir araya gelen Türk pilotlar, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve aileleriyle telefonda görüştü. Pilotlar, serbest bırakılmalarında emeği geçen herkese teşekkür ederek, mutlu olduklarını dile getirdi.

Türk pilotlar akşam saatlerinde Lübnan emniyetine teslim edilmişti. Pilotlar, daha sonra Riyak Askeri Havaalanı'ndan kalkan helikopterle başkent Beyrut'taki Refik Hariri Havaalanı'na ulaşmıştı. - İstanbul

Kaynak: AA