Türkiye'nin Fotoğrafları Turgutlu'da - Son Dakika
Güncel

Türkiye'nin Fotoğrafları Turgutlu'da

Türkiye\'nin Fotoğrafları Turgutlu\'da

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Yılın Basın Fotoğrafları Yarışması'nda dereceye giren fotoğraflar, bugün Turgutlu Pekdemir AVM'de sergilenmeye başlandı.

07.09.2013 16:15

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Yılın Basın Fotoğrafları Yarışması'nda dereceye giren fotoğraflar, bugün Turgutlu Pekdemir AVM'de sergilenmeye başlandı. Fotoğraf sergisinin açılışına TFMD üyesi gazeteci İlker Uyar ev sahipliği yaparken, AK Parti Manisa Milletvekili ve AK Parti MYKY üyesi Hüseyin Tanrıverdi, Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü, Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Hüseyin Azman, Turgutlu İlçe Emniyet Müdürü Veli Göçemen ve Manisa Şehzadeler Belediye Aday Adayı Sait Han Bakşi'nin katıldığı açılışta, hep beraber açılış kurdelesi kesildi.

Turgutlu Belediyesi ve www.turgutlutivi.com katkılarıyla açılan sergi, 7-14 Eylül tarihleri arasında Turgutlu Pekdemir AVM'de fotoğraf severlerin ve Turgutlu halkının beğenisine sunuldu. Turgutlu'nun 91'inci kurtuluş yıldönümü olan 7 Eylül tarihinde açılışı yapılan fotoğraf sergisini gezen protokol üyelerine dereceye giren fotoğrafların hikayelerini ve detaylarını TFMD üyesi gazeteci İlker Uyar anlattı. Fotoğrafları oldukça beğenen protokol üyeleri, "Bazen birçok cümlenin anlatamayacağı şeyleri bir fotoğraf karesi fazlasıyla anlatabilir. Bu nedenle bu güzel karelerde emeği geçen herkesi tebrik ediyoruz" dedi.

Milletvekili Tanrıverdi ise, "Bu değerli fotoğrafları bu özel günde görmek bizleri mutlu etti. Foto muhabirliği hayli zor meslek gruplarının arasında yer alıyor. Dereceye giren tüm arkadaşları tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum" şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Türkiye'nin Fotoğrafları Turgutlu'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement