Türkiye ile Pakistan arasında imzalanan protokol kapsamında, Pakistanlı gençler, "Türkiye ve Pakistan Gençlik Köprüsü" programıyla Ankara ve İstanbul'a gelecek.
Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, iki ülke arasında 2010 yılında imzalanan ve 2011 yılında kabul edilen protokol, gençler arasındaki kardeşlik ilişkilerinin güçlendirilmesini içeriyor.
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın yarın bakanlık merkez binasında kabul edeceği Pakistanlı heyet, Ankara'da bir dizi ziyaretlerde bulunacak.
21 Mart Cumartesi günü başlayacak İstanbul programı ise 22 Mart Pazar günü düzenlenecek tarihi ve kültürel mekanların ziyaretiyle son bulacak.
Son Dakika › Güncel › Türkiye-Pakistan Gençlik Köprüsü Projesi Başlıyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?